Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare

Pret: din 280 lei

Sistemul de franare al oricarui vehicul este cea mai importanta componenta care asigura siguranta soferului si pasagerilor. Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare periodica asigura de la situatiilor periculoase pe sosea. Diagnosticarea computerizata a sistemelor de franare include:

  • inspectie vizuala;
  • diagnosticare de la salon;
  • verificare completa pieselor in motorului;
  • verificarea starii rotilor;
  • verificarea furtunurilor, cilindrilor, discurilor si placutelor.

Nu uitati ca diagnosticare computerizata a sistemelor de franare in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Adresati-va la profesionisti cu competenta profesionala inalta

Diagnosticarea sistemului de franare nu este sarcina usoara, ea poate fi incredintat doar specialisti cu experienta mare. Noi garantam ca in service auto la Ciocana lucreaza cei mai competenti specialisti. Pret la auto diagnosticare computer va va uimi placut! Diagnosticarea sistemului de franare la service-ul nostru va fi efectuata in cel mai scurt timp si la cel mai inalt standard. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+ 373 60 336 236. Daca aveti nevoie de diagnosticare computerizata a sistemului de franare, atunci va asteptam la ul. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 1Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 2Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 3Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 4Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 5Diagnosticare computerizata a sistemelor de franare 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de franare? Unde in Moldova se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de franare?

Puteti apela la acest serviciu in atelierul de reparatii auto Anvelopele.md Chisinau, avem o echipa de profesionisti in domeniul lor care va vor oferi toate serviciile necesare rapid si eficient.

Ce este diagnosticarea computerizata a sistemului de franare? Ce este diagnosticarea computerizata a sistemului de franare?

Diagnosticarea computerizata a sistemului de franare al unei masini include urmatoarele:

  • inspectia conductelor de frana
  • inspectia placutelor
  • inspectia discului
  • verificarea pornirii
  • verificarea mansetei pe cilindri
Merita sa va preinregistrati intr-un service auto inainte de a vizita? Merita sa va preinregistrati intr-un service auto inainte de a vizita?

Pre-inregistrarea este foarte de dorit daca nu doriti sa asteptati cateva ore, sau chiar mai mult, pentru randul dvs. Completati o cerere pe site sau formati + 373 60 336 236 pentru o programare.

Este posibil sa efectuez procedura pe cont propriu? Este posibil sa efectuez procedura pe cont propriu?

Efectuarea unei astfel de lucrari necesita prezenta unui anumit software si cunostinte. Pentru o persoana nepregatita, fara cunostinte certe, va fi extrem de dificil sa faca acest lucru. Cel mai bine este sa incredintati o astfel de munca specialistilor nostri.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png