Vezi toate serviciile

Diagnosticarea computerizata a sistemelor de franare

Pret: din 280 lei

Sistemul de franare al unui vehicul este cel mai important aspect al sigurantei proprietarului masinii si a pasagerilor acestuia. Chiar si micile defectiuni ale functionarii acestuia pot duce la un accident sau deces. Astfel, neatentia in diagnosticarea computerizata profesionala si intretinerea functionarii sistemului de franare pur si simplu nu poate fi tolerata. Diagnosticarea computerizata a sistemului de franare este necesara in cazul urmatoarelor simptome:vibratia pedalei in timpul franarii, scurgerea lichidului de frana, cresterea distantei de franare. In plus, exista simptome terte ale defectiunilor sistemului de franare:prezenta unor rupturi sau fisuri in furtunurile sistemului de franare, deformarea discurilor de frana, uzura placutelor de frana. La primul semn al unei defectiuni a sistemului de franare, ar trebui sa va grabiti imediat la un service auto pentru diagnosticarea computerizata a sistemului de franare. Echipa noastra de experti examineaza sistemul de franare pentru scurgeri, uzura si deteriorare. Aici puteti inlocui blocurile silentioase, puteti spala sistemul de combustibil si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se efectueaza diagnosticarea computerizata a sistemului de franare?

Puteti apela la serviciul de diagnosticare computerizata a sistemului de franare in atelierul de reparatii auto Anvelopele.md Chisinau, avem o echipa de profesionisti in domeniul lor care va vor oferi toate serviciile necesare rapid si eficient.

Ce este diagnosticarea computerizata a sistemului de franare?

Diagnosticarea computerizata a sistemului de franare al unei masini include urmatoarele:

  • inspectia conductelor de frana
  • inspectia placutelor
  • inspectia discului
  • verificarea pornirii
  • verificarea mansetei pe cilindri
Merita sa va preinregistrati intr-un service auto inainte de a vizita?

Pre-inregistrarea este foarte de dorit daca nu doriti sa asteptati cateva ore, sau chiar mai mult, pentru randul dvs. Completati o cerere pe site sau formati + 373 60 336 236 pentru o programare.

Este posibil sa efectuez singur diagnosticarea computerizata a sistemului de franare?

Efectuarea diagnosticarii computerizate a sistemului de franare necesita un anumit software si cunostinte. Pentru o persoana nepregatita, fara cunostinte certe, va fi extrem de dificil sa faca acest lucru. Cel mai bine este sa incredintati o astfel de munca specialistilor nostri.

Sus