Inlocuirea motorului de actionare

Actuatorul transmisiei automate este un electromecanism simplu care asigura schimbarea corecta a treptelor de viteza. Actuatorul este conectat direct la unitatea de control electronic a vehiculului. Raportat la ECU al transmisiei, acesta schimba treptele de viteza si controleaza ambreiajul. Aceste functii pot fi inoperante in urma uzurii sau a unei defectiuni, motiv pentru care piesele actuatorului trebuie reparate sau inlocuite in timp util.

De ce ar trebui inlocuit cat mai curand posibil motorul actuatorului de schimbare a vitezelor?

Uzura sau un motor de actionare stricat poate fi usor de detectat. Daca masina dumneavoastra se opreste atunci cand schimbati in punctul mort, aveti o problema cu actuatorul. Si, desi multe probleme cu actuatorul se rezolva prin inlocuirea periilor, uneori motorul actuatorului trebuie totusi inlocuit. Atunci cand actuatorul este stricat, schimbarea treptelor de viteza si functionarea ambreiajului pot fi intrerupte. De aceea, este mai bine sa nu o lasati pe mai tarziu, deoarece riscati considerabil pentru siguranta dumneavoastra.

De ce sa inlocuiti motorul actuatorului de catre un profesionist?

Pe baza celor de mai sus, este necesara o inspectie minutioasa a dispozitivului de actionare pentru a revedea motorul. O astfel de sarcina poate fi indeplinita doar de mecanici cu inalta calificare, precum si de echipamente de diagnosticare sofisticate.

Intelegeti ca o inlocuire a motorului de actionare a ambreiajului este exact ceea ce aveti nevoie, dar nu stiti pe cine ar trebui sa contactati? Mecanicii de la garajul nostru au o mare experienta in domeniul transmisiilor automate. Oferim un pret rezonabil pentru un nivel ridicat de profesionalism. Mesterii nostri sunt capabili sa faca o defectiune completa si sa repare actuatorul la orice transmisie automata. Doar sunati-ne la +373 60 336 236 sau vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea motorului de actionare 1Inlocuirea motorului de actionare 2Inlocuirea motorului de actionare 3Inlocuirea motorului de actionare 4Inlocuirea motorului de actionare 5Inlocuirea motorului de actionare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png