In Chisinau achizitioneaza uleiul Rheinol pentru motor

Gasiti pe site-ul nostru un sirag amplu de uleiul Rheinol de motor. Aceasta firma a capatat de multa vreme o imensa glorie si este preferata de o multime de proprietari de auto din intreaga lume. Pentru calitatea uleilor de motor atasate in asortiment, noi dam asigurare, din motiv ca cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiul Rheinol pentru motor artificial are stadiu ridicat de adaptare la temperatura. Aiesta este o selectionare grozava pentru un motor care functioneaza la temperaturi scazute si ridicate. Caracteristicile uleiului sintetic cuprind: performanta inalta la temperaturi scazute; coeficient redus de frecare; evaporare mica; oxidativa inalta si fixitate termica; indice de vascozitate mari.

Uleiurile pentru motor semisintetic atrag prin versatilitatea sa si sunt rezonabili pentru aproape orice model de motor. Uleiurile semi-artificiale au stadiu mai mic de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile minerale de motor sunt adaptate pentru automobilile cu motoare care nu cer intretinere individuala. Aceasta este o alegere excelenta si convenabila pentru masinile invechite.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul suportabil, este nevoie sa stiti: tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului, sezonul si nivelul de vascozitate . Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a vehiculului sau incredintati selectionarea profesionistilor nostri. Cumparati chiar acum si bucurativs de toate avantajele in catalogul nostru anvelopele.md. Suntem permanent gata sa va surprindem cu reduceri avantajoase, servicii de extraordinara calitate, si valori atragatoare.

Ce tipuri de ulei de motor produce Rheinol? Ce tipuri de ulei de motor produce Rheinol?

Marca Rheinol produce uleiuri de motor pentru toate tipurile de echipamente, de la autoturisme pana la utilaje agricole. Avem in stoc o gama larga de uleiuri semisintetice, sintetice si minerale.

Ce iese in evidenta uleiurile de motor Rheinol? Ce iese in evidenta uleiurile de motor Rheinol?

Printre principalele proprietati ale uleiurilor de motor Rheinol se numara:

  • adaptabilitate la temperaturi ridicate
  • rezistenta la procesul de oxidare
  • valoare pentru bani
  • O gama larga de produse pentru diferite motoare

 

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png