Vezi toate serviciile

Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat

Pret: din 140 lei

Functia principala a curelei de aer conditionat este de a transmite cuplul de la arborele cotit la compresor. Daca exista o problema cu cureaua, este posibil ca sistemul sa nu mai functioneze. Temperatura ceruta in interiorul autoturismului nu va fi mentinuta, ceea ce va duce la disconfortul de a fi in interiorul cabinei. Inlocuirea curelei de aer conditionat nu este o sarcina dificila daca este efectuata de un maestru cu abilitatile necesare. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui cureaua de aer conditionat?

Puteti inlocui cureaua de aer conditionat in service-ul nostru auto. Specialistii nostri lucreaza folosind echipamente avansate si ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat costa inlocuirea curelei de aer conditionat?

Inlocuirea unei curele de aer conditionat poate costa de la 150 de lei, totul depinde de model si de gradul de deteriorare. Doar specialistii service-ului nostru auto va vor putea anunta costul final.

Pot inlocui singur cureaua de aer conditionat?

Inlocuirea curelei de aer conditionat nu este o sarcina imposibila. Cu toate acestea, necesita un anumit nivel de cunostinte, daca nu ati facut niciodata acest lucru, atunci va recomandam sa contactati un specialist, deoarece activitatea amatorilor poate agrava situatia si poate creste costul reparatiilor.

Este posibil sa platiti pentru serviciile in service-ul dvs. auto cu un card?

Da, toate tipurile de plati sunt disponibile in serviciul nostru auto, atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Plata este acceptata cu orice card bancar.

Sus