Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat

Pret: din 140 lei

Dupa cum sugereaza si numele, cureaua de aer conditionat preia puterea de rotatie de la arborele cotit rotativ al motorului si o transfera la diverse pompe care antreneaza dispozitivele si accesoriile din vehicul. Fara curelele accesorii, compresorul tau de AC nu ar putea presuriza agentul frigorific care raceste cabina vara. V-ar fi greu sa rasuciti si volanul, deoarece pompa de servodirectie nu ar avea muschi care sa ofere asistenta.

Responsabila pentru functionarea compresorului de aer conditionat, aceasta curea este conectata la motorul masinii. La pornirea aerului din interiorul vehiculului, centura incepe sa se roteasca, ceea ce face ca sistemul sa scada temperatura cabinei. O intrerupere a curelei de aer conditionat face ca racirea sa nu mai functioneze.

Inlocuirea curelei de aer conditionat in Moldova

Cand trebuie de efectuat inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat?

Desigur, indepartarea si inlocuirea oricaror elemente prin care cureaua trece inseamna ca cureaua in sine trebuie de asemenea scoasa mai intai pentru a avea acces. Deci, cand este timpul sa instalati o noua pompa de apa, alternator, pompa de servodirectie sau compresor de aer conditionat, acesta este momentul ideal pentru inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat. Va sugeram ca, daca cureaua nu este deja in stare excelenta sau buna, este mai logic sa o inlocuiti si in timpul reasamblarii.

Nu exista doua motoare exact la fel ca aspect si plasare. Prin urmare, este posibil ca o reparatie specifica la un motor al unui producator auto sa necesite indepartarea curelei, in timp ce aceeasi reparatie la o alta marca nu.

Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat necesita indepartarea capacului frontal al motorului pentru acces. Inainte de a putea face acest lucru, totusi, toate curelele accesorii de pe partea din fata a motorului trebuie, de asemenea, indepartate. Reparatiile serioase ale motorului care necesita demontare (inlocuirea garniturii capului sau a garniturii motorului din fata, de exemplu) sunt, de asemenea, o oportunitate de bun simt de a instala curele noi de aer conditionat la reasamblare. La urma urmei, nu este nevoie de munca suplimentara daca curelele trebuie sa se desprinda oricum. Timpul este la fel de important ca si kilometrajul atunci cand vine vorba de inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat.

Luand in considerare inconvenientul de a ramane blocat sau problemele de siguranta care pot aparea atunci cand se uzeaza cureaua de aer conditionat, amanarea inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat, a rotilor de scripete sau a intinzatorilor este un dezastru. De aceea, service auto Buiucani, Anvelopele.md, este la dispozitia dumneavoastra pentru servicii de reparatie auto, oricand aveti nevoie.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei de aer conditionat 1Inlocuirea curelei de aer conditionat 2Inlocuirea curelei de aer conditionat 3Inlocuirea curelei de aer conditionat 4Inlocuirea curelei de aer conditionat 5Inlocuirea curelei de aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui cureaua de aer conditionat? Unde in Chisinau pot inlocui cureaua de aer conditionat?

Puteti utiliza acest serviciu in serviciul nostru auto. Specialistii nostri lucreaza folosind echipamente avansate si ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat costa acest serviciu in service-ul dvs. auto? Cat costa acest serviciu in service-ul dvs. auto?

Aceasta procedura poate fi de la 150 lei, totul depinde de model si de gradul de deteriorare. Doar expertii service-ului nostru auto va vor putea anunta costul final.

Pot schimba singur aceasta parte? Pot schimba singur aceasta parte?

Schimbarea acestui element nu este o sarcina imposibila. Cu toate acestea, necesita un anumit nivel de cunostinte, daca nu ati facut niciodata acest lucru, atunci va recomandam sa contactati un specialist, deoarece activitatea amatorilor poate agrava situatia si poate creste costul reparatiilor.

Este posibil sa platiti pentru serviciile in service-ul dvs. auto cu un card? Este posibil sa platiti pentru serviciile in service-ul dvs. auto cu un card?

Da, toate tipurile de plati sunt disponibile in serviciul nostru auto, atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Plata este acceptata cu orice card bancar.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png