Inlocuire compresor aer conditionat

Pret: din 450 lei

Durata de viata a compresorului poate varia foarte mult de la un sistem la altul. Regimul de lucru, clima, istoricul de intretinere si diverse alte elemente pot afecta aceasta durabilitate.

Cert este ca multi proprietari de vehicule cred ca schimbare compresor aer conditionat este ca schimbarea unei anvelope sau a unui bec de far (nu ca aceste proceduri sunt simple, dar schimbarea compresorului este MULT mai complexa).

Nu putem generaliza, deoarece sunt cazuri in care acest lucru se face si sistemul functioneaza normal, dar exista riscul ca aceasta sarcina sa fie realizata si rezultatul sa nu fie satisfacator. De aceea va recomandam sa apelati la atelierul nostru, Anvelopele.md, unde veti gasi cei mai buni specialisti pentru inlocuire compresor aer conditionat.

Schimbare compresor aer conditionat in Moldova

Cum se face intretinerea corecta?

Pe masura ce kilometrajul vehiculului creste, si uzura pieselor se mareste. Cu toate acestea, intretinerea preventiva adecvata poate prelungi durata de viata a compresorului. Se recomanda verificarea sistemului de aer conditionat o data pe an, respectand corect procedurile tehnice descrise in Manualul de utilizare al vehiculului.

Echipa noastra, pe langa cunostinte tehnice, dispune de scule si echipamente pentru intretinerea, recuperarea, reincarcarea, aspirarea si schimbare compresor aer conditionat. Mecanicul nostru va verifica toate componentele, cum ar fi condensatorul, filtrul uscator sau acumulatorul si supapa de expansiune sau tubul cu orificiu.

In momentul in care observati o performanta slaba a aerului conditionat, este necesar sa treceti la un service auto pentru verificarea compresorului, lipsa agentului frigorific, probleme la filtre si alti factori care pot interfera cu functionarea sistemului.

In plus, cei de la Anvelopele.md evalueaza daca lichidul de racire folosit este de buna calitate si daca cantitatea de aditiv este in conformitate cu manualul de utilizare al vehiculului. Prin urmare, apelati cu incredere la echipa noastra pentru inlocuire compresor aer conditionat sau orice alta problema.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbare compresor aer conditionat 1Schimbare compresor aer conditionat 2Schimbare compresor aer conditionat 3Schimbare compresor aer conditionat 4Schimbare compresor aer conditionat 5Schimbare compresor aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png