Inlocuirea rulmentului exterior auto

Rulmentul exterior este o piesa importanta a arborelui de propulsie, care are o functie de distributie a sarcinii si asigura mobilitatea si integritatea arborelui de propulsie.

Deoarece cardanul este un pilon de baza al sasiului vehiculului, rulmentul exterior este supus unei solicitari si uzuri continue. Uzura este deosebit de rapida in climatele calde, reci si umede si atunci cand se circula pe drumuri accidentate.

Uzura unei piese a sasiului poate avea consecinte grave, asa ca este important sa stiti cum sa recunoasteti o defectiune intr-un stadiu incipient.

Cum stiti cand aveti nevoie de un rulment exterior de schimb pentru arborele de transmisie?

Ar trebui sa luati in considerare inlocuirea acestuia atunci cand observati urmatoarele probleme:

  • Vibratii neobisnuite care pot fi simtite direct pe scaun.

  • Scartaieli, scartaieli ale arborelui.

  • Simptomul principal este un zgomot de lovitura ocazional pe caroseria masinii. Acesta poate suna ca o piatra care loveste partea de jos a masinii.

Cand observi unul dintre aceste semne in masina dumneavoastra, este esential sa contactati imediat profesionistii. Daca rulmentul de suspensie nu este inlocuit la timp, un rulment spart poate provoca daune grave arborelui de transmisie.

Ati observat unul dintre aceste simptome in masina dumneavoastra? V-ati dat seama ca aveti nevoie de o inlocuire a rulmentului de outboard, dar va intrebati care este pretul? Service-ul nostru auto are cel mai bun pret din Chisinau. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla costul si a face o programare pentru diagnosticare.

Nu pierdeti timpul, veniti la service-ul nostru auto Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea rulmentului exterior 1Inlocuirea rulmentului exterior 2Inlocuirea rulmentului exterior 3Inlocuirea rulmentului exterior 4Inlocuirea rulmentului exterior 5Inlocuirea rulmentului exterior 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png