Indepartarea catalizatorului masinii

Catalizatorul este o parte vitala a sistemului de evacuare al masinii dumneavoastra. Acesta reduce cantitatea de substante toxice din gazele de esapament, facandu-va masina mai curata si mai ecologica. Cu toate acestea, din cauza compozitiei sale, catalizatoarele pot fi scumpe de inlocuit si, de asemenea, sunt uneori furate. 

Indepartarea catalizatorului: Ce face?

Convertizorul catalitic este partea din sistemul de evacuare al unei masini care transforma gazele de esapament daunatoare in substante mai putin daunatoare. Acesta este format dintr-o serie de placi ceramice in forma de fagure de miere acoperite cu metale scumpe, cum ar fi platina, paladiul sau rodiul. Atunci cand gazele de esapament trec prin convertizorul catalitic, aceste metale reactioneaza cu gazele si le transforma in substante mai putin nocive, cum ar fi dioxidul de carbon si aburul.

Indepartarea catalizatorului este procesul de indepartare a acestei parti din sistemul de evacuare al masinii, urmat de instalarea unui opritor de flacara in locul catalizatorului si de firmware-ul ECU pentru a regla motorul la noile caracteristici ale gazelor de esapament. Indepartarea convertizorului catalitic poate fi efectuata fara opritor de flacara si fara flashing, dar in acest caz veti renunta la principalele avantaje ale acestei proceduri. Apropo de avantaje.

Indepartarea catalizatorului: argumente pro si contra.

Pro:

  • Imbunatatirea performantelor motorului si, in consecinta, imbunatatirea eficientei combustibilului.
  • Economisirea banilor pentru inlocuirile viitoare.
  • Nimeni nu poate fura ceea ce nu este acolo.

Minusuri:

  • Polueaza mai mult aerul.
  • Legea spune ca indepartarea convertizorului catalitic va poate face sa nu treceti inspectia vehiculului daca testele de emisii nu sunt satisfacatoare. De aceea, trebuie sa faceti aceasta procedura corect, de catre profesionisti care stiu ce fac!

Indepartarea catalizatorului este o decizie care trebuie luata cu atentie. Daca intentionati sa indepartati convertizorul catalitic, cantariti cu atentie avantajele si dezavantajele pentru a decide daca este decizia potrivita pentru dumneavoastra.

Nu stii unde se face eliminarea catalizatorului in Chisinau la un pret mic? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Foarte des, dupa indepartarea convertizorului catalitic exista un miros in habitaclu. Pentru a elimina sursa mirosului, este necesar sa efectuati reparatia corecta! Iar maestrii de la service auto Anvelopele vor efectua cu usurinta indepartarea convertizorului catalitic cu flashing ECU!

Vom putea sa indepartam corect convertizorul catalitic si sa instalam un sistem de bypass care va asigura functionarea corecta a masinii dumneavoastra si nu va va duce la consecinte nefericite.

Daca inca mai aveti intrebari de genul "De ce trebuie sa scot catalizatorul?" sau doriti sa faceti o programare pentru reparatie, trebuie sa apelati operatorii nostri la numarul +373 60 336 236 pentru consultatie si programare De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indepartarea convertizorului catalitic 1Indepartarea convertizorului catalitic 2Indepartarea convertizorului catalitic 3Indepartarea convertizorului catalitic 4Indepartarea convertizorului catalitic 5Indepartarea convertizorului catalitic 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png