Inlocuirea lantului arborelui cotit

Cand vine vorba de motorul din masina dumneavoastra, fiecare componenta joaca un rol crucial in asigurarea unei performante maxime. Lantul arborelui cotit ocupa un loc special printre ele. 

Care este scopul lantului arborelui cotit?

Lantul arborelui cotit este o componenta importanta in functionarea motorului dumneavoastra. Acesta asigura sincronizarea precisa a supapelor motorului, ceea ce, la randul sau, sporeste eficienta combustiei si a productiei de energie cinetica. Lantul arborelui cotit mentine motorul dvs. in stare de functionare la performante maxime prin furnizarea de putere uniforma si eficienta catre fiecare cilindru.

Dupa cum va puteti imagina, perturbarea acestui echilibru delicat poate avea consecinte grave. Asadar, este important sa fiti atenti la semnele de uzura, intindere sau rupere a lantului.

Cum stii daca ai nevoie de inlocuirea lantului arborelui cotit?

Iata cateva semne clare care indica faptul ca lantul arborelui cotit trebuie inlocuit:

  • Mersul la ralanti instabil: Ati observat ca motorul dumneavoastra functioneaza neregulat la ralanti, sarind turatii? Cauza ar putea fi un lant de arbore cotit intins sau uzat.

  • Zgomot neobisnuit: Un zgomot de pocnitura, de cloncanit care provine din compartimentul motorului ar putea indica un lant de arbore cotit uzat sau deteriorat.

  • Curse sarite: Daca motorul dumneavoastra sare peste cicluri sau accelereaza prea incet, este timpul sa verificati lantul arborelui cotit.

  • Putere si performante reduse: Masina dumneavoastra are probleme la urcarea dealurilor? Un lant intins poate impiedica cuplul motorului sa ajunga la roti.

  • Luminita de avertizare a motorului: daca se aprinde lumina de avertizare a motorului de pe tabloul de bord, este logic sa va supuneti cat mai repede la un atelier specializat pentru a va verifica masina.

Dupa cum va puteti imagina, aceasta parte a motorului masinii dvs. este critica, iar lasarea lantului arborelui cotit intr-o stare proasta nu este binevenita. Orice problema cu motorul masinii dvs. poate duce la opriri bruste, la pierderea controlului si, uneori, chiar la incendii. Nu va asumati niciun risc cu masina dumneavoastra, faceti inlocuirea lantului arborelui cotit de catre un specialist Anvelopele!

De ce sa veniti la noi?

Meseriasii nostri au o mare experienta in repararea motoarelor auto, inlocuirea lanturilor, a pistoanelor, a unsorilor etc. Pentru inlocuire, folosim numai piese de schimb oficiale de la producatori. Prin urmare, dupa service-ul nostru, garantam o durata de viata lunga pentru masina dumneavoastra.

Comandati acum serviciul de inlocuire a lantului arborelui cotit, iar noi vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Serviciul Auto Anvelopele din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea lantului arborelui cotit 1Inlocuirea lantului arborelui cotit 2Inlocuirea lantului arborelui cotit 3Inlocuirea lantului arborelui cotit 4Inlocuirea lantului arborelui cotit 5Inlocuirea lantului arborelui cotit 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png