Lipirea barei de protectie a vehiculului cu ajutorul unei plase metalice

Sudarea barei de protectie cu plasa este o procedura care poate fi utilizata pentru a repara barele de protectie din plastic deteriorate. Procedura implica topirea barei de protectie din plastic si apoi incorporarea plasei in plasticul topit. Plasa ajuta la intarirea barei de protectie si previne ca aceasta sa se fisureze sau sa se rupa din nou.

Sudarea barei de protectie cu plasa: Caracteristici si nuante.

Lipirea barei de protectie cu plasa este realizata, de obicei, de un tehnician calificat in domeniul caroseriei. Tehnicianul curata mai intai bara de protectie deteriorata si apoi topeste plasticul cu un aparat de sudura. Odata ce plasticul este topit, tehnicianul introduce plasa in plasticul topit. Plasa este de obicei realizata din otel inoxidabil sau fibra de sticla. Apoi, tehnicianul netezeste sudura si vopseste bara de protectie pentru a se potrivi cu culoarea originala.

Tipul de plastic utilizat in bara de protectie si gravitatea deteriorarii vor afecta metoda de sudare.

De ce aveti nevoie de sudarea plaselor din plastic?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de sudarea cu plasa a barei de protectie. O bara de protectie deteriorata are un aspect inestetic. De asemenea, aceasta compromite functionalitatea vehiculului dumneavoastra. De exemplu, daca bara de protectie este crapata sau rupta, este posibil ca aceasta sa nu va protejeze masina de daune in cazul unui accident. De asemenea, daca exista fisuri mari, performanta aerodinamica poate fi afectata. Acest lucru duce la o manevrabilitate slaba si la cresterea consumului de combustibil!

Sudarea cu plasa a barei de protectie are o serie de beneficii. Aceste beneficii includ:

  • Un aspect auto mai placut din punct de vedere estetic.
  • O functionalitate imbunatatita a vehiculului dumneavoastra.
  • Cresterea valorii de revanzare a vehiculului dumneavoastra.
  • Faptul ca stiti ca bara de protectie va va proteja automobilul in cazul unor accidente minore aduce un element de liniste pentru masina dumneavoastra.

Nu sunteti sigur unde se realizeaza sudarea plaselor din plastic la un pret scazut? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca aveti nevoie de sudura de plastic sau de bara de protectie cu plasa, contactati specialistii de la Anvelopele service auto. In service-ul nostru auto sunteti asteptat de specialisti de inalta calificare si maestri in reparatii plastic auto! Vom efectua cu usurinta sudarea barei de protectie cu plasa la un pret mic. Acest proces este o modalitate destul de simpla si rapida de a restabili plasticul masinii dumneavoastra!

Costul procedurii va varia in functie de gravitatea daunelor si de tipul de plasa folosit.

Aveti nevoie de sudarea plaselor din plastic, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru o consultatie si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudare bara de protecție cu plasa metalica 1Sudare bara de protecție cu plasa metalica 2Sudare bara de protecție cu plasa metalica 3Sudare bara de protecție cu plasa metalica 4Sudare bara de protecție cu plasa metalica 5Sudare bara de protecție cu plasa metalica 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png