Vezi toate serviciile

Diagnosticarea variatoarelor auto

Pret: din 500 lei

Variatorul are unele asemanari cu transmisia automata. In ambele versiuni, soferul nu trebuie sa seteze viteza, iar selectarea unui mod de conducere adecvat se realizeaza folosind o unitate de control electronica. Cu toate acestea, structura ansamblului si principiul de functionare al cutiei de viteze sunt semnificativ diferite. Masina se adapteaza la modul de conducere al vehiculului si include o treapta de viteza specifica in functie de conditiile drumului. CVT nu contine trepte fixe, raportul de transmisie este modificat de la pragurile superioare la cele inferioare, tinand cont de proprietatile tehnice ale unitatii. Soferii prefera cel mai adesea automatele standard atunci cand aleg o cutie de viteze. Dar variatorul este, de asemenea, considerat un nod promitator si modern, care este utilizat in proiectarea masinilor. In service-ul nostru auto puteti efectua diagnoza variatorului la cel mai bun pret! Tot aici puteti masura compresia, umpleti aparatul de aer conditionat, reparati demarorul si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde se face diagnosticarea variatoarelor la Chisinau?

Poti folosi serviciul de  diagnosticarea variatoarelor in serviciul nostru de la Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Ce semne indica o defectiune a variatorului?

Urmatorii factori indica de obicei o defectiune a variatorului:

  • masina nu se misca
  • masina ia viteza incet
  • se observa smucituri la schimbarea cutiei de viteze
Cat de des trebuie diagnosticat variatorul?

Diagnosticarea variatorului ar trebui efectuata dupa 120-130.000 km de rulare. Revizia variatorului este foarte costisitoare, asa ca specialistii nostri de service auto recomanda monitorizarea constanta a starii acestora.

Cum sa fac o programare cu tine pentru diagnosticarea variatorului?

Va puteti inscrie la atelierul nostru trimitand o aplicatie pe site sau formand + 373 60 336 236. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile, precum si reduceri.

Sus