Diagnosticarea variatoarelor completa

Pret: din 500 lei

Variatorul este unul dintre cele mai importante elemente ale masinii, caruia trebuie sa se acorde atentie. Exista o serie de simptome care indica faptul ca ar putea fi necesara diagnosticarea variatoarelor, inclusiv:

  • viteza mica;
  • trepidatii la schimbarea vitezei;
  • schimbatorul de viteze nu functioneaza;
  • masina se deplaseaza in pozitie neutra;
  • prezenta zgomot anormal;
  • supraincalzire.

Diagnosticarea variatoarelor trebuie efectua la intervale regulate pentru a nu aparea probleme neprevazute. Daca observati probleme, nu ignorati ei. Diagnosticarea variatoarelor ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de profesionisti calificati, nu faceti singuri procedura aceasta, daca nu aveti experienta si cunostinte de specialitate. 

Diagnosticare calitate in auto service Anvelopele

Diagnosticarea variatoarelor nu este proces simplu. Aceasta procedura trebui sa fie efectuata doar de automecanic bine calificat. In service nostru va oferim diagnostic auto computer de calitatea inalta. Vom realiza toate lucrarile necesare la timp si garantam calitatea serviciilor si veti fi impresionati de preturi la service auto nostru. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46. Avem reduceri si promotii pentru clientii permanenti.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea variatoarelor 1Diagnosticarea variatoarelor 2Diagnosticarea variatoarelor 3Diagnosticarea variatoarelor 4Diagnosticarea variatoarelor 5Diagnosticarea variatoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Unde se face diagnosticarea variatoarelor la Chisinau? Unde se face diagnosticarea variatoarelor la Chisinau?

Poti folosi serviciul de  diagnosticarea variatoarelor in serviciul nostru de la Maria Dragan 1/1. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

Ce semne indica o defectiune a variatorului? Ce semne indica o defectiune a variatorului?

Urmatorii factori indica de obicei o defectiune a variatorului:

  • masina nu se misca
  • masina ia viteza incet
  • se observa smucituri la schimbarea cutiei de viteze
Cat de des trebuie diagnosticat variatorul? Cat de des trebuie diagnosticat variatorul?

Diagnosticarea variatorului ar trebui efectuata dupa 120-130.000 km de rulare. Revizia variatorului este foarte costisitoare, asa ca specialistii nostri de service auto recomanda monitorizarea constanta a starii acestora.

Cum sa fac o programare cu tine pentru diagnosticarea variatorului? Cum sa fac o programare cu tine pentru diagnosticarea variatorului?

Va puteti inscrie la atelierul nostru trimitand o aplicatie pe site sau formand + 373 60 336 236. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile, precum si reduceri.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png