Repararea motorului electric al sistemului de încălzire

Masina dumneavoastra este rece? Incalzitorul nu incalzeste habitaclul? Este posibil ca masina dumneavoastra sa aiba nevoie de repararea motorului de incalzire. Motorul incalzitorului este sistemul montat pe motor care va raceste pe dumneavoastra si habitaclul, astfel incat o defectiune la acest sistem va afecta imediat calitatea timpului petrecut in masina.

De ce ar trebui sa reparati motorul de incalzire cat mai curand posibil?

Atunci cand motorul incalzitorului electric se uzeaza sau se strica, sunt evidente urmatoarele simptome:

  • un zgomot de zgomot dinspre sistemul de incalzire, un zgomot de rugina;

  • un zgomot puternic;

  • nu circula aer in habitaclu;

  • siguranta din incalzitor se arde, siguranta se arde;

  • motorul scartaie sau fluiera;

  • impuls scazut;

  • turatia nu poate fi reglata;

  • incalzitorul ca intreg nu porneste.

Dupa cum probabil ati inteles, sursa a jumatate din aceste probleme este un scurtcircuit, de aceea, se recomanda cu insistenta efectuarea unei diagnoze complete a circuitului electric al unei masini pentru prezenta unor deteriorari, defecte. De fapt, daca pentru a inlocui un motor electric, problema va reveni si va lua cu ea o piesa noua. Si este mai bine sa ne amintim despre riscurile de incendiu la scurtcircuite. Din acest motiv, repararea motorului electric al unui incalzitor auto este mai bine sa nu lasati pentru mai tarziu, deoarece va riscati serios siguranta. Pare un fleac, dar consecintele pot fi enorme.

De ce este necesar sa efectuati reparatia motorului electric al incalzitorului de catre profesionisti?

Plecand de la cele de mai sus, pentru repararea motorului electric este necesara defectarea completa nu doar a motorului electric, ci si a circuitului electric al unui automobil in ansamblu. Numai mecanicii cu inalta calificare si echipamentele de diagnosticare sofisticate pot face fata unei astfel de sarcini.

Daca v-ati dat seama ca reparatia motorului electric al unui calorifer este ceea ce aveti nevoie, dar nu stiti cui sa va adresati? Mecanicii nostri auto va asteapta. Oferim un pret rezonabil pentru un nivel ridicat de profesionalism. Meseriasii nostri sunt capabili sa efectueze o defectoscopie completa si sa repare motorul electric al incalzitorului la orice masina. Doar sunati-ne la numarul +373 60 336 236 sau, alternativ, vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea motorului sistemei de incalzire 1Repararea motorului sistemei de incalzire 2Repararea motorului sistemei de incalzire 3Repararea motorului sistemei de incalzire 4Repararea motorului sistemei de incalzire 5Repararea motorului sistemei de incalzire 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png