Inlocuirea pompei sistemului de racire

Pompa sistemului de racire este o componenta vitala a motorului autovehiculului dumneavoastra. Ea este responsabila pentru circulatia lichidului de racire in tot motorul, ceea ce ajuta la mentinerea racirii acestuia si previne supraincalzirea. Daca pompa sistemului de racire se defecteaza, aceasta poate cauza o serie de probleme, inclusiv supraincalzirea, deteriorarea motorului si chiar un incendiu.

Ce este o pompa a sistemului de racire?

O pompa a sistemului de racire este o pompa mecanica care este actionata de motor. Una dintre partile sale este rotorul. Acesta se roteste si creeaza o diferenta de presiune care forteaza lichidul de racire sa curga prin motor. Lichidul de racire trece apoi prin radiator, unde este racit de aerul care trece prin el. Lichidul de racire se intoarce apoi la pompa si ciclul se repeta.

Cum stiti daca masina dumneavoastra are nevoie de inlocuirea pompei de racire?

Exista o serie de simptome care pot indica faptul ca pompa de lichid de racire este defecta. Acestea includ:

  • Supraincalzirea motorului.
  • Scurgeri de lichid de racire.
  • Nivel scazut al lichidului de racire.
  • Sunete de galgait provenind de la motor.
  • Miros de arsura provenit de la motor.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important sa contactati un mecanic calificat cat mai curand posibil pentru a verifica pompa sistemului de racire.

Ti-ai dat seama ca masina ta are nevoie de o inlocuire a pompei sistemului de racire in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!
Inlocuirea pompei sistemului de racire este o reparatie relativ frecventa si este important ca aceasta sa fie efectuata de un mecanic calificat. 

Iar acesti mecanici calificati ii puteti gasi la Anvelopele Car Service! Vom efectua orice reparatie a sistemului de racire! Dispunem de tehnologia de inlocuire a pompei sistemului de racire. Puteti comanda inlocuirea tevilor sistemului de racire la cel mai mic pret din Chisinau! Sau poate aveti nevoie de service la sistemul de racire a bateriei hibride? In service-ul nostru auto oferim servicii de reparatie a sistemelor de racire de diferit caracter! 

Daca sunteti interesat de oferta noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea pompei sistemului de racire 1Inlocuirea pompei sistemului de racire 2Inlocuirea pompei sistemului de racire 3Inlocuirea pompei sistemului de racire 4Inlocuirea pompei sistemului de racire 5Inlocuirea pompei sistemului de racire 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png