Sudarea discuri de titan cu argon

Pret: din 500 lei

Știm deja că anvelopele sunt un element fundamental de siguranță in mașină, dar fără jante ar fi doar bucăți de gumă. De aceea astăzi ne vom concentra atenția asupra procesului de sudarea jantelor. In funcție de materialul folosit la fabricarea jantelor, putem distinge două tipuri de suduri a jantelor: sudarea jantelor de aluminiu și sudarea jantelor de oțel.

Sudarea discuri de titan cu argon

Cind trebuie efectuată sudarea jantelor in Moldova?

Excepția de la această regulă este dacă roata a fost doar zgiriată sau ințepată și nu a fost deteriorată semnificativ, sau dacă metalul nu a fost niciodată excesiv deformat. O acoperire sau vopsea deteriorată a roții este numai cosmetică și ușor de reparat. Deteriorările metalice, totuși, pot cauza probleme structurale care se agravează doar cu tehnicile obișnuite de reparații precum sudarea cu argon a discurilor. Un alt exemplu in care o jantă poate fi sudată este dacă are unele creste sau zgirieturi de-a lungul marginii exterioare. Acest lucru se intimplă de obicei atunci cind invirtiți roata pe o bordură, cind parcați in paralel sau manevrați intr-un spațiu ingust.

Specialiști in sudurea jantelor, auto-service Anvelopele.md are grijă de toate mărcile și modelele de mașini, pentru a le oferi o a doua tinerețe. Echipa noastră de profesioniști calificați are toate echipamentele și cunoștințele necesare pentru a rezolva orice problemă de sudare. La noi beneficiați de un preț sudare jante aliaj redus comparativ cu alte ateliere auto. Pentru servicii de sudare sau alte reparații vă așteptăm pe str. Calea Basarabiei 54.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudarea discurilor 1Sudarea discurilor 2Sudarea discurilor 3Sudarea discurilor 4Sudarea discurilor 5Sudarea discurilor 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa apelezi la serviciul de sudura cu discuri din Chisinau? Unde sa apelezi la serviciul de sudura cu discuri din Chisinau?

Lucrarile de sudura pe disc se executa in atelierul nostru de la Maria Dragan 1/1. Angajam profesionisti cu o multime de cunostinte si experienta. Toate reparatiile sunt efectuate rapid si eficient.

Cat dureaza procesul de sudare? Cat dureaza procesul de sudare?

Raspunsul la aceasta intrebare iti poate fi dat doar de specialisti dupa ce s-au consultat cu tine. Pentru a oferi o lista de preturi pentru lucrarile viitoare, este necesar sa intelegeti cat de multa munca va trebui facuta, precum si sa tineti cont de toate dorintele clientului.

Cum sa faci o vizita la centrul tau de service? Cum sa faci o vizita la centrul tau de service?

Pentru a vizita atelierul nostru, va recomandam insistent sa faceti o programare in avans. Se poate face prin completarea unei cereri direct pe site-ul nostru sau contactandu-ne la telefon +373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto? Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Moldovei pot fi acceptate la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png