Vezi toate serviciile

Sudarea jantelor auto

Pret: din 500 lei

Sudarea discurilor este o munca dificila si dificila, va depasi puterea unui proprietar obisnuit de masina. Sa faci discuri de sudura acasa nu este cea mai buna idee. Nu exista garantii ca totul va iesi bine pentru dvs. si rezultatul vi se va potrivi, in plus, este mare nevoie de o masina de sudura fiabila si puternica, pe care nu o are orice sofer. Sudarea discurilor este o munca extrem de dificila care necesita anumite abilitati si abilitati de la executant. Daca trebuie sa apelati la discuri de sudura, cel mai bine este sa contactati specialisti experimentati de la un service auto. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde sa apelezi la serviciul de sudura cu discuri din Chisinau?

Lucrarile de sudura pe disc se executa in atelierul nostru de la Maria Dragan 1/1. Angajam profesionisti cu o multime de cunostinte si experienta. Toate reparatiile sunt efectuate rapid si eficient.

Cat dureaza procesul de sudare?

Raspunsul la aceasta intrebare iti poate fi dat doar de specialisti dupa ce s-au consultat cu tine. Pentru a oferi o lista de preturi pentru lucrarile viitoare, este necesar sa intelegeti cat de multa munca va trebui facuta, precum si sa tineti cont de toate dorintele clientului.

Cum sa faci o vizita la centrul tau de service?

Pentru a vizita atelierul nostru, va recomandam insistent sa faceti o programare in avans. Se poate face prin completarea unei cereri direct pe site-ul nostru sau contactandu-ne la telefon +373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Moldovei pot fi acceptate la plata.

Sus