Sudarea discuri de titan cu argon

Pret: din 500 lei

╚śtim deja c─â anvelopele sunt un element fundamental de siguran╚Ť─â in ma╚Öin─â, dar f─âr─â jante ar fi doar buc─â╚Ťi de gum─â. De aceea ast─âzi ne vom concentra aten╚Ťia asupra procesului de sudarea jantelor. In func╚Ťie de materialul folosit la fabricarea jantelor, putem distinge dou─â tipuri de suduri a jantelor: sudarea jantelor de aluminiu ╚Öi sudarea jantelor de o╚Ťel.

Sudarea discuri de titan cu argon

Cind trebuie efectuat─â sudarea jantelor in Moldova?

Excep╚Ťia de la aceast─â regul─â este dac─â roata a fost doar zgiriat─â sau in╚Ťepat─â ╚Öi nu a fost deteriorat─â semnificativ, sau dac─â metalul nu a fost niciodat─â excesiv deformat. O acoperire sau vopsea deteriorat─â a ro╚Ťii este numai cosmetic─â ╚Öi u╚Öor de reparat. Deterior─ârile metalice, totu╚Öi, pot cauza probleme structurale care se agraveaz─â doar cu tehnicile obi╚Önuite de repara╚Ťii precum sudarea cu argon a discurilor. Un alt exemplu in care o jant─â poate fi sudat─â este dac─â are unele creste sau zgirieturi de-a lungul marginii exterioare. Acest lucru se intimpl─â de obicei atunci cind invirti╚Ťi roata pe o bordur─â, cind parca╚Ťi in paralel sau manevra╚Ťi intr-un spa╚Ťiu ingust.

Speciali╚Öti in sudurea jantelor, auto-service Anvelopele.md are grij─â de toate m─ârcile ╚Öi modelele de ma╚Öini, pentru a le oferi o a doua tinere╚Ťe. Echipa noastr─â de profesioni╚Öti califica╚Ťi are toate echipamentele ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele necesare pentru a rezolva orice problem─â de sudare. La noi beneficia╚Ťi de un pre╚Ť sudare jante aliaj redus comparativ cu alte ateliere auto. Pentru servicii de sudare sau alte repara╚Ťii v─â a╚Ötept─âm pe str. Calea Basarabiei 54.

Inregistrarea serviciului
Unde sa apelezi la serviciul de sudura cu discuri din Chisinau? Unde sa apelezi la serviciul de sudura cu discuri din Chisinau?

Lucrarile de sudura pe disc se executa in atelierul nostru de la Maria Dragan 1/1. Angajam profesionisti cu o multime de cunostinte si experienta. Toate reparatiile sunt efectuate rapid si eficient.

Cat dureaza procesul de sudare? Cat dureaza procesul de sudare?

Raspunsul la aceasta intrebare iti poate fi dat doar de specialisti dupa ce s-au consultat cu tine. Pentru a oferi o lista de preturi pentru lucrarile viitoare, este necesar sa intelegeti cat de multa munca va trebui facuta, precum si sa tineti cont de toate dorintele clientului.

Cum sa faci o vizita la centrul tau de service? Cum sa faci o vizita la centrul tau de service?

Pentru a vizita atelierul nostru, va recomandam insistent sa faceti o programare in avans. Se poate face prin completarea unei cereri direct pe site-ul nostru sau contactandu-ne la telefon +373 60 336 236.

Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto? Ce metode de plata sunt disponibile la service-ul dumneavoastra auto?

Puteti plati pentru serviciile oferite atat in ÔÇőÔÇőnumerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Moldovei pot fi acceptate la plata.

Sus to-top.png