Cremaliera de directie in Chisinau

Pentru intretinerea corecta a sistemului, trebuie sa:

  • Verificati periodic toate elementele sistemului de directie a masinii dvs.
  • Verificati cu vehiculul in miscare daca elementele de directie (fie mecanice sau asistate) functioneaza corect. Reglati alinierea directiei si echilibrati anvelopele daca este necesar.
  • Lipsa lubrifiantului, presiunea insuficienta sau uzura excesiva a anvelopelor. Starea proasta a amortizoarelor sau uzura mecanismelor de directie in sine sunt elemente care afecteaza grav directia vehiculului.
  • Daca sistemul de directie devine rigid, instabil sau scoate zgomote ciudate, cel mai bine este sa veniti la service auto, Anvelopele.md unde vom efectua repararea directiei masinii dvs.

Reparatie cremaliera de directie in Chisinau

Cremaliera de directie poate avea mai multe defecte: directie grea sau zgomotoasa, mai ales atunci cand calatoriti pe drumuri denivelate, jocul in volan si vibratiile excesive pot fi semne ale unei probleme cu setul cu casca si ca acesta trebuie schimbat sau reparat. In functie de tipul de vehicul, mecanicii nostri va ofera solutii alternative, precum remanufacturarea sau repararea directiei.

Repararea directiei in Moldova

Cum sa pastrati actualizata intretinerea casetei de directie:

  • Schimbati lichidul hidraulic conform producatorului.
  • Verificati periodic pompa cutiei servodirectiei.
  • Examinati setul de suspensie.
  • Aliniind periodic masina, se recomanda alinierea vehiculului intre 5.000 si 10.000 km.

La Anvelopele.md aveti servicii de repararea directie pinion si cremaliera a masinii dumneavoastra la cel mai inalt nivel de calitate si pret avantajos. Suntem un service auto Ciocana care este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru toate problemele masinii.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea directiei 1Repararea directiei 2Repararea directiei 3Repararea directiei 4Repararea directiei 5Repararea directiei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png