Inlocuirea placutelor de frana de mana auto

Sistemul de frana de mana nu este cel mai des folosit intr-un automobil, mai ales la masinile cu transmisie automata, soferii le pun in P, iar sistemele de frana de mana sunt inactive si ruginite. In cazul ruginii, forta de frecare este mult mai mare, iar temperaturile sistemului cresc la niveluri mult mai ridicate. Acesta este modul in care placutele franei de mana se deterioreaza in timp. Nu se uzeaza aproape niciodata din cauza utilizarii, ci dimpotriva, din cauza inactivitatii.

Cum stiu ca placutele de frana trebuie inlocuite?

Placutele franei de mana trebuie inlocuite daca:

  • Frana de mana este extrem de dificil sau imposibil de coborat/inaltat.

  • Eficacitatea este redusa, aderenta este slaba si sistemul nu tine vehiculul pe loc.

  • Se observa deformarea/coroziunea franei de mana.

Daca vreuna dintre aceste liste va este familiara, este timpul sa va schimbati placutele franei de mana. Nu uitati ca, daca ignorati o problema la sistemul de franare, nu va riscati doar masina si viata, ci si pe cea a altora.

Ti-ai dat seama ca ai nevoie de inlocuirea placutelor de frana de mana si vrei sa stii care este pretul? Sunati la centrul nostru de service la numarul + 373 60 336 236 pentru a afla raspunsul. Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa luati in serios intretinerea sistemului de franare si sa nu va riscati inutil autovehiculul. Schimbarea placutelor de la frana de mana la centrul nostru de service auto din Chisinau este usoara, rapida si ieftina!

Nu pierdeti timpul, noi ne ocupam de sistemul dvs. de franare, veniti la Chisinau std. Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea placutelor de frana de mana 1Inlocuirea placutelor de frana de mana 2Inlocuirea placutelor de frana de mana 3Inlocuirea placutelor de frana de mana 4Inlocuirea placutelor de frana de mana 5Inlocuirea placutelor de frana de mana 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png