Reparatie ABS

Pret: din 500 lei

ABS reprezinta un sistem electronic complementar sistemului de franare care impiedica blocarea rotilor la o franare de urgenta brusca. Pe bordul vehiculului, ABS-ul este identificat printr-o lumina galbena care poarta exact acronimul sau. Cand porniti masina si lumina se aprinde si apoi se stinge, inseamna ca sistemul este in stare perfecta de functionare. Cu toate acestea, daca ramane pornit, poate aparea o problema de sistem.

Importanta sistemului ABS

Complexitatea tot mai mare a traficului rutier solicita din ce in ce mai mult de la soferi. Sistemele de asistenta ajuta soferul si optimizeaza siguranta in trafic. In marea majoritate a vehiculelor noi, sistemele moderne de asistenta a soferului fac deja parte din echipamentul de baza, creand noi cerinte pentru garaje.

Datorita versatilitatii lor mari de utilizare, senzorii de rotatie contribuie in mod direct la dinamica condusului, siguranta in trafic, confortul de condus, precum si la reducerea consumului de combustibil si a nivelurilor de emisii.

Avantajele franelor ABS

Printre principalele avantaje ale ABS, este interesant de remarcat faptul ca acesta este deja complet dimensionat si proiectat astfel incat vehiculul sa aiba o franare sigura. In acest context, blocarea rotilor depinde de mai multi factori, cum ar fi:

 • trotuarele pe care circula masina;
 • starea anvelopelor;
 • conservarea sistemului de franare in sine si a pieselor sale, cum ar fi placute, discuri etc.

Sistemul ABS este atat de avantajos: deoarece impiedica oprirea completa a rotilor, distanta de franare a masinii este redusa. In situatii de urgenta, tehnologia poate juca un rol esential in prevenirea unui accident.

Reparatie sistem ABS in Moldova

Semnele care indica repararea ABS

Atunci cand senzorii de rotatie a rotilor se defecteaza va apar urmatoarele semnale care va dau de stire acest lucru:

 • Se aprinde lumina indicatorului de control ABS
 • Apatia unui cod de eroare
 • Rotile se blocheaza atunci cand doriti sa franati
 • Defectarea altor sisteme

Motivele deteriorarii sistemului ABS

Sistemul ABS se poate deteriora din mai multe pricine, cum ar fi:

 • Ruperea cablului sau unui fir
 • Scurtcircuit
 • Acumularea de murdarie
 • Deteriorarea macanica a rotii senzorului

Reparatii ABS Moldova

Echipa de mecanici din cadrul Anvelopele.md exista pentru a efectua reparatii ABS, oricand aveti nevoie.Efectuam reparatie ABS Chisinau pentru toate marcile de autoturisme. Lucram cu cele mai avansate tehnologii de reparatii auto. De asemenea oferim un stoc plin si variat de produse, senzori etc.

Loialitatea clientilor nostri este dovada ca mentinem angajamentul fata de calitate, incredere si fiabilitate, plus de toate, oferim un cost reparatii ABS accesibil. Anvelopele.md este un auto service care exista pentru a rezolva toate problemele auto ale clientilor nostri.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie ABS 1Reparatie ABS 2Reparatie ABS 3Reparatie ABS 4Reparatie ABS 5Reparatie ABS 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot repara sistemul ABS din Chisinau? Unde pot repara sistemul ABS din Chisinau?

Puteti repara sistemul ABS in cel mai apropiat service auto al nostru, oferim servicii de calitate la un pret accesibil. Specialistii nostri vor face totul in cel mai bun mod posibil.

Ce este ABS intr-o masina? Ce este ABS intr-o masina?

ABS - sistem de franare antiblocare. Nu permite rotilor sa se blocheze si sa intre in alunecare, din cauza desfacerii lor de scurta durata.

Cat dureaza o reparatie ABS? Cat dureaza o reparatie ABS?

Reparatia sistemului de franare antiblocare poate dura de la 15 minute la cateva ore, mult depinde de cauza defectiunii. Prin urmare, este imposibil sa preziceti cat timp va trebui sa asteptati reparatii, fiecare caz este individual.

Cat costa o reparatie ABS? Cat costa o reparatie ABS?

Reparatia unui sistem de franare antiblocare poate dura de la 15 minute la cateva ore, asa ca nu se poate spune cat te va costa reparatia fara o verificare prealabila. Costul exact al serviciului poate fi anuntat doar de un specialist dupa verificarea starii acestuia.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png