Vezi toate serviciile

Reparatie ABS

Pret: din 500 lei

Nicio masina nu este asamblata in vremurile moderne fara o unitate ABS. In acelasi timp, blocurile de stabilitate EPS sunt incluse in setul multor masini. Scopul modulului in conditii de trafic intens si totodata de franare agresiva este de a opri derapajul, de a controla linia de miscare. Pentru siguranta pasagerilor si a soferilor de masini, diagnosticarea unitatilor ABS, ESP, AIRBAG si a altor sisteme ar trebui efectuata in mod regulat si intr-un service auto de calitate. Daca functionarea unuia dintre sisteme esueaza, riscul pierderii controlului vehiculului va creste, ceea ce poate duce in cele din urma la un accident major. Din acest motiv, atunci cand pe tabloul de bord este aprins o indicatie care indica deteriorarea unitatilor ABS, ESP, AIRBAG, trebuie sa mergeti imediat la diagnosticare. Odata cu utilizarea echipamentelor profesionale, in majoritatea cazurilor apar urmatoarele probleme:defectiunea unitatii electronice de control ABS, ESP, AIRBAG;defectiuni in functionarea senzorilor de roti ABS;probleme de cablare electrica. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot repara sistemul ABS din Chisinau?

Puteti repara sistemul ABS in cel mai apropiat service auto al nostru, oferim servicii de calitate la un pret accesibil. Specialistii nostri vor face totul in cel mai bun mod posibil.

Ce este ABS intr-o masina?

ABS - sistem de franare antiblocare. Nu permite rotilor sa se blocheze si sa intre in alunecare, din cauza desfacerii lor de scurta durata.

Cat dureaza o reparatie ABS?

Reparatia sistemului de franare antiblocare poate dura de la 15 minute la cateva ore, mult depinde de cauza defectiunii. Prin urmare, este imposibil sa preziceti cat timp va trebui sa asteptati reparatii, fiecare caz este individual.

Cat costa o reparatie ABS?

Reparatia unui sistem de franare antiblocare poate dura de la 15 minute la cateva ore, asa ca nu se poate spune cat te va costa reparatia fara o verificare prealabila. Costul exact al serviciului poate fi anuntat doar de un specialist dupa verificarea starii acestuia.

Sus