Repararea plasticului auto

Ati avut un mic accident? A crapat plasticul de la masina? Poate a aparut o zgarietura pe torpedo? Daca da, stiti cat de dificil poate fi sa gasiti o modalitate fiabila si accesibila de a o repara. Metodele traditionale de reparare a plasticului, sudarea la rece sau lipirea, pot necesita mult timp si sunt costisitoare si, de multe ori, nu ofera rezultate de durata.

In aceste situatii, repararea plasticului auto la un atelier de reparatii auto profesionist este indispensabila! Repararea plasticului auto este un proces complex din punct de vedere tehnologic, care utilizeaza materiale si metode speciale pentru a repara rapid si eficient piesele auto din plastic. Rezultatele sunt imposibil de distins fata de piesa originala, iar reparatia este garantata sa dureze mult timp.

Repararea plasticului in masina: Caracteristici si nuante.

Repararea plasticului intr-o masina este procesul de readucere la starea initiala a unei piese auto din plastic rupte sau deteriorate. Acest lucru se face prin utilizarea unor materiale si tehnici speciale pentru a imbina piesele rupte. Materialele utilizate in reparatia plasticului sunt de obicei mai rezistente decat plasticul original, astfel incat piesa reparata va fi mai rezistenta in final decat era inainte de spargere.

Repararea plasticului auto este o optiune excelenta pentru o varietate de piese auto din plastic, inclusiv bare de protectie, grile, carcase de faruri si multe altele. Este, de asemenea, o alegere buna pentru repararea pieselor din plastic care se afla in locuri greu accesibile, cum ar fi interiorul carcasei farurilor.

Reparatii din plastic: servicii.

Reparam o gama larga de piese auto din plastic, inclusiv:

 • Repararea plasticului pentru bara de protectie.
 • Repararea plasticului radiatorului de racire.
 • Repararea plasticului farurilor.
 • Repararea oglinzilor laterale din plastic.
 • Reparare plastic faruri.
 • Reparatie plastic portbagaj.
 • Repararea plasticului torpedoului.
 • Si in general repararea plasticului din interiorul masinii!

Ce poate repara repara reparatia plasticului de pe masina?

Reparatia plasticului poate remedia multe probleme cu piesele din plastic ale masinii, inclusiv:

 • Crapaturi.
 • Zgarieturi.
 • Gauri.
 • Zgarieturi.
 • Decolorarea.

Nu stiti unde se realizeaza reparatia plasticului de orice complexitate la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca aveti o piesa din plastic a masinii dumneavoastra care trebuie reparata, reparatii plastic in service auto Anvelopele este cea mai buna optiune. 

Folosim toate metodele moderne pentru a repara plasticul. De exemplu, avem reparatii plastic cu fibra de sticla, epoxidice, plasa, capse si sudura la rece!
Ai nevoie de reparatii plastic la autovehiculul tau? De asemenea, efectuam reparatii din plastic la scuter, quad, motocicleta, etc. Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea plasticului 1Repararea plasticului 2Repararea plasticului 3Repararea plasticului 4Repararea plasticului 5Repararea plasticului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png