Vezi toate serviciile

Schimbarea uleiuui motor

Pret: din 280 lei

Pentru a prelungi durata de viață a motorului, ar trebui să aveți grijă de starea lui tehnică. Unul dintre factorii principali este schimbarea uleiului din motor. Lichidul motor îndeplinește o funcție de protecție, previne uzura mecanismelor în avans. Utilizarea vehiculului inițiază fluctuații de temperatură în sistemul motor. În același timp, uleiul reduce efectul de curent, prevenind supraîncălzirea critică a pieselor. In timp, vascozitatea lichidului de frana scade, apar impuritati care apar ca urmare a functionarii motorului. Schimbările de ulei întârziate pot duce la formarea unei cantități uriașe de murdărie și depuneri, care sunt asociate cu elementele de degradare ale uleiului, ceea ce duce la faptul că motorul își pierde puterea, crescând în același timp cantitatea de substanțe nocive. La service-ul nostru auto, vei schimba uleiul din motor la un preț ieftin. Avem specialiști cu experiență care pot schimba lichidul de frână, pot efectua diagnostice computerizate ale sistemului de combustibil, pot repara carburatorul și multe altele. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot schimba uleiul de motor in Chisinau?

Puteti schimba uleiul de motor in service-ul nostru auto, specialistii nostri o vor face in cel mai scurt timp posibil si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

De ce trebuie sa schimbi uleiul de motor?

In primul rand, schimburile regulate de ulei in masina sunt necesare pentru buna functionare a vehiculului dumneavoastra. Inlocuirea la timp a uleiului de motor va va salva masina de defectiuni si defectiuni neprevazute.

Cat de des trebuie schimbat uleiul de motor?

Frecventa de schimbare a uleiului de motor pentru fiecare model de masina este diferita. Fiecare producator are propriile recomandari pentru regularitatea schimbarii uleiului. Daca luam in considerare valorile medii, atunci, de regula, uleiul se schimba o data pe an sau la fiecare 15-20.000 km de parcurs.

Ce alte servicii poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
  • Reparatie aer conditionat
  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
Sus