Schimbarea uleiuui motor

Pret: din 280 lei

Schimbarea uleiului de motor regulat este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a mentine puterea si eficienta masinii dumneavoastra. In plus, ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului.

Cum se verifica nivelul uleiului in motor?

Pentru a verifica nivelul uleiului, scoateti joja din carter si curatati-o cu o carpa. Nicidecum nu curatati cu o carpa de panza sau orice alta carpa fara scame. Introduceti-l din nou pentru a masura nivelul si apoi examinati intervalul la care a atins linia de ulei. Exista un minim si un maxim indicat, iar orice nivel intre ele este suficient. Uleiul nu trebuie sa fie niciodata sub sau peste acest interval. Daca exista o schimbare brusca sau constanta a nivelului, este recomandat sa cautati unde sa schimbati uleiul de motor.

Modalitatile de schimb ulei motor auto

Exista doua modalitati de schimbare a uleiului in motor. Schimbarea uleiului de motor prin bleeding (metoda traditionala) se face cu scoaterea dopului carterului, pe unde curge vechiul ulei. Si prin metoda vid, schimbarea se face folosind o anumita masina. Este atasat la partea superioara a rotorului (in orificiul jojei).

Cel mai mare avantaj fata de schimbarea uleiului in vid este reducerea timpului acestei proceduri. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in acest caz, vechiul ulei este indepartat rapid prin aspiratie, in timp ce in metoda traditionala curge prin actiunea gravitatiei.

Unii experti sustin ca sistemul de vid ar putea sa nu indeparteze complet uleiul vechi, deoarece carterul are denivelari in interior si acest lucru ar contamina noul ulei. Prin urmare, se recomanda indepartarea prin sangerare, deoarece scurgerea uleiului este completa.

Greseli care nu pot fi facute intr-un service auto schimb ulei motor

Formarea namolului in motor este ceva care poate da o mare bataie de cap - ca sa nu mai vorbim ca poate fi si costisitor. Printre consecinte se numara pierderea puterii si chiar turnarea propulsorului. O procedura esentiala pentru a o evita este schimbarea uleiului de motor in perioada prevazuta de producatorul vehiculului. Si, bineinteles, se folosesc uleiuri care indeplinesc specificatiile prescrise de manual.

Nerespectarea intervalelor de timp de schimbare a uleiului este una dintre posibilele cauze ale formarii de namol, care poate strica motorul. Monitorizati nivelul de ulei al masinii dvs. cel putin o data pe saptamana si fiti constienti de orice diferente. La unele modele este normal sa se descarce putin si sa fie completat. Dar daca scade prea jos, aduceti masina la Anvelopele.md, avem o echipa de incredere, care cu profesionalism stiu cum se schimba uleiul intr-un motor de masina. Oferim pret schimbare ulei motor accesibil si livrarea serviciului in timp util.

Ne gasiti la auto service Chisinau Buiucani, pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului de motor 1Schimbarea uleiului de motor 2Schimbarea uleiului de motor 3Schimbarea uleiului de motor 4Schimbarea uleiului de motor 5Schimbarea uleiului de motor 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot schimba uleiul de motor in Chisinau? Unde pot schimba uleiul de motor in Chisinau?

Puteti efectua acest proces in service-ul nostru auto, specialistii nostri il vor face in cel mai scurt timp posibil si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

Cat costa schimbarea uleiului de motor? Cat costa schimbarea uleiului de motor?

Costul acestui serviciu poate fi de la 280 lei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati consultantii nostri la + 373 60 336 236.

Cat de des este necesara o schimbare de lichid? Cat de des este necesara o schimbare de lichid?

Frecventa pentru fiecare model de masina este diferita. Fiecare producator are propriile recomandari pentru regularitatea acestui proces. Daca luam in considerare valorile medii, atunci, de regula, fluidul se schimba o data pe an sau la fiecare 15-20.000 km.

Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Dezinfectarea sistemului de ventilatie
  • Reparatie aer conditionat
  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png