Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Reparatie transmisie

Reparatie transmisie auto

Transmisia este unul dintre cele mai importante mecanisme ale oricarei masini, care serveste drept legatura de legatura intre motorul masinii si roti. Astfel, include dispozitive care transmit puterea de la motor la masini. In special, acesta este un ambreiaj sau un convertor de cuplu, o cutie de viteze, o transmisie finala, inclusiv o cutie de viteze mecanica si un diferential, o articulatie cu viteza constanta si arbori de antrenare a rotilor. Toate aceste elemente va permit sa dezvoltati diferite viteze, sa manevrezi, sa opresti si sa te deplasezi in marsarier. Transmisiile sunt mecanice si automate, electrice, hidraulice, hidromecanice, electromecanice si hidraulice. In plus, se disting prin tractiunea spate, fata sau integrala.

Serviciu
Pret
Reparatie transmisie automata
din 500 lei
Reparatie transmisie manuala
din 500 lei
Inlocuire arborele cardanic
din 550 lei
Inlocuirea cutiei de transfer
din 500 lei
Inlocuire si reparare ambreiaj
din 1780 lei
Repararea rezonatoarelor
din 500 lei
Reparatie toba esapament
din 500 lei
Sudarea cu argon a tevii de esapament
din 500 lei
Inlocuirea catalizatorului
din 500 lei
Inlocuirea varfului de directie
din 200 lei
Schimbarea tijei de directie
din 280 lei
Inlocuirea pompei servodirectiei
din 500 lei
Serviciu
Pret
Schimbarea suportului directie
din 1500 lei
Repararea directiei
din 750 lei
Inlocuirea arborelui de directie
din 550 lei
Inlocuirea coloanei de directie
din 500 lei
Inlocuirea garniturii de ulei de directie
din 150 lei
Inlocuirea portbagajului rackului de directie
din 150 lei
Pomparea servodirectie
din 500 lei
Inlocuirea placutelor de frana
din 210 lei
Inlocuire furtun de frana
din 100 lei
Inlocuirea tamburului de frana
din 200 lei
Reglarea franei de mana
din 60 lei
Inlocuire cablu frana de mana
din 70 lei

Cum se identifica defectiuni

Este usor sa intelegeti ca este necesara o reparatie a transmisiei. Este posibil sa recunoastem defectiunile iminente ale acestui mecanism dupa unele semne. Soferul ar trebui sa fie alertat de zgomotul in treapta neutra, alunecarea pedalei de ambreiaj, zgomot si tremur in timpul schimbarii vitezei, zgomot la viraj, miros de ars si scurgere de lichid.
Adesea, defectiunile transmisiei apar din cauza deteriorarii mecanice:din cauza conducerii pe drumuri proaste si din cauza coliziunilor. In plus, fiecare piesa de schimb are propria sa durata de viata:in timp, elementele se deterioreaza si se sparg. Este mai bine sa nu intarziati revizia pieselor transmisiei auto si sa identificati probleme minore la diagnosticare. Include verificarea nivelului si calitatii uleiului din transmisia automata, precum si o inchiriere de masini de proba. Abia dupa aceea specialistul va incepe sa lucreze. Este posibil ca masina dvs. sa fie nevoie sa schimbe uleiul unor piese:rulmenti, perechea principala, supape sau ambreiajele cutiei de viteze.

Lasati reparatia masina in seama profesionistilor

Transmisia, ca orice mecanism, necesita intretinere periodica. Daca nu esti vigilent, o avarie il poate lua pe sofer prin surprindere in cel mai inoportun moment. Economisiti timp si sistemul nervos:fiti atenti la masina dvs., verificati si reparati la timp, iar vehiculul dumneavoastra va va servi mult timp. Puteti afla cat costa reparatia transmisiei in Chisinau sunandu-ne. Maestrii cu inalta calificare ai anvelopele.md vor recunoaste si remedia problema. Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati si va vom raspunde cu placere.

Unde se poate repara transmisia la Chisinau?

Anvelopele.md este un atelier de reparatii auto din Chisinau, unde lucreaza specialisti profesionisti de inalt nivel. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi.

Cum sa faci o programare pentru repararea transmisiei?

Va puteti inscrie pentru un service auto pe site-ul nostru anvelopele.md sau formati + 373 60 336 236. Specialistii nostri vor remedia orice avarie intr-o chestiune de timp.

Cum sa intelegeti ca exista probleme cu transmisia?

Nu este greu de inteles ca este necesar sa verificati transmisia. Zgomotul in neutru, zgomotul, macinarea si tremuratul sunt factori in prezenta unei defectiuni a transmisiei. Cand apar, se recomanda sa contactati imediat un specialist.

Sus