Reparatii auto in Chisinau

Service auto in Chisinau Anvelopele.md uneste o echipa de profesionisti reali in domeniul lor. Fiecare dintre angajatii nostri lucreaza pentru rezultat, indeplinind toate dorintele clientului intr-un mod impecabil. Specialistii calificati vor efectua lucrari de reparatii auto de orice complexitate rapid si eficient. Cu siguranta veti fi multumiti: serviciul va lasa cele mai bune impresii chiar si pentru cei mai exigenti clienti. In acelasi timp, preturile pentru reparatiile auto vor surprinde placut.

Diagnosticarea computerizata
Lucram rapid si eficient!
Repararea caroseriei
Lucram rapid si eficient!
Reparatie transmisie
Lucram rapid si eficient!
Reparatia suspensiei
Lucram rapid si eficient!
Repararea sistemului de evacuare
Lucram rapid si eficient!
Repararea directiei
Lucram rapid si eficient!
Inregistrarea serviciului

Ce servicii de auto in autoservice in Moldova putem oferi?

Servicii de auto service includ o lista larga a ceea ce are nevoie fiecare sofer: vom repara masina de orice model. Vom face atat intretinerea programata, cat si revizia masinii sau diferitele sale dispozitive separat. Noi vom repara:

Mesterii nostri vor efectua, de asemenea, o diagnosticare tehnica si computerizata completa a masinii, folosind echipamente moderne precise. Sunt disponibile si servicii suplimentare de servis auto: curatarea chimica, lustruirea, nuantarea va aduce luciu. Vom instala sisteme electronice auxiliare. Vom repara sau inlocui anvelopele si rotile. Intr-un cuvant, va vom aduce vehiculul la perfectiune. Autoservice-ul din Chisinau al nostru face fata restaurarii si diagnosticarii masinilor ieftin, rapid si eficient.

De ce magazinul nostru de service auto mobil?

Fiecare angajat la auto car service-ul nostru este un perfectionist si isi abordeaza indatoririle cu o responsabilitate speciala si scrupulozitate. Toate actiunile sunt efectuate cat mai exact posibil. Cand vine vorba de sarcini in interiorul cabinei, scaunele si volanul trebuie acoperite cu capace speciale de protectie. Transportul in sine este situat intr-o zona acoperita, protejata de efectele negative ale mediului. De asemenea, autoservice al nostru nu solicita proprietarilor de masini sa lase documente, deoarece ne respectam clientii si ne permitem sa efectuam teste exclusiv in prezenta proprietarilor de vehicule. Anvelopele.md - un serviciu auto bun si ieftin nu departe de mine.

De ce au incredere in noi?

Anvelopele.md este un service auto din apropiere, care a castigat increderea a mii de soferi datorita muncii profesionale bine coordonate. De fapt, suntem cel mai apropiat autoservice. Auto service-ul se afla la: Buiucani, Riscani, Botanica, Cecani - si cu plecare poate ajunge oriunde in Chisinau. Avem cel mai bun personal, cele mai recente echipamente de inalta calitate, o gama larga de componente. Toate acestea fac posibila efectuarea lucrarilor la cel mai inalt nivel. Specialistii nostri va vor spune intotdeauna in detaliu despre starea masinii dumneavoastra si vor raspunde de buna voie la toate intrebarile, precum si vor oferi recomandarile necesare. Garantam calitatea muncii noastre.

Cand trebuie sa contactez specialistii?

Nu asteptati pana cand masina refuza sa porneasca. Pentru ca masina sa fie intotdeauna functionala, este necesar sa se efectueze diagnosticari si reparatii in timp util. Masina este un mecanism complex, asa ca nu incercati sa rezolvati singur problemele.

Semnele ca nu va puteti descurca fara ajutorul unui profesionist pot fi:

 1. Sunete si zgomote straine de la motorul masinii sau de la sasiul acesteia. 
 2. Daca volanul a inceput sa se comporte neobisnuit, iar rotile masinii au inceput sa se miste in lateral.
 3. Daca luminile de pe tabloul de bord indica defectiuni. 
 4. In cazul defectiunilor echipamentelor electrice.
 5. Odata cu inlocuirea planificata a fluidelor, uleiurilor, filtrelor si a altor consumabile.
 6. Daca anvelopele sunt dezumflate sau daca este necesara o schimbare sezoniera a anvelopelor. 
 7. In timpul extrasezonului - pregatirea pentru perioada de vara/iarna a anului. 
 8. Un diagnostic aprofundat va fi, de asemenea, necesar inainte de a calatori pe distante lungi. Acest lucru va evita multe probleme pe drum.

Preturi service auto

Eliminarea defectiunilor pe cont propriu este plina de consecinte negative pe drum. Va recomandam sa contactati exclusiv specialistii. Reparatia profesionala a masinilor va va salva de situatii periculoase pe drum. Avem tot ce cauta soferii la servicii auto. Suntem un service auto in Chisinau la preturi accesibile si un service auto non stop.

Avantajele noastre

 1. Abordarea individuala a fiecarui client. 
 2. Serviciu la nivel European. 
 3. Mestesugari calificati cu experienta vasta. 
 4. Suntem gata sa venim la salvare non stop. Vom aranja plecarea in zilele de duminica si de sarbatori. 
 5. Respectarea termenelor si furnizarea garantiilor.
 6. Preturi optime pentru lucrarile de reparatii auto. 
 7. Cel mai bun raport pret-calitate al serviciilor. 
 8. Service auto mobil la biucani. botanica. ciocana.

Daca sunteti in cautarea unor servicii auto decente in Chisinau, scrieti numarul nostru de telefon chiar acum. La urma urmei, Anvelopele.md este un asistent de incredere non stop pentru orice sofer care este mereu alaturi de mine. Lucreaza service-ul in Chisinau 24/24 pentru confortul dumneavoastra. Puteti afla lista de preturi a service auto si va puteti inscrie pentru reparatii si intretinere auto fie sunandu-ne, fie facand o programare online pe site.

Pentru clientii frecventi, avem un sistem flexibil de stimulente, bonusuri si reduceri.

Unde in Chisinau ofera service auto? Unde in Chisinau ofera service auto?

Service auto Anvelopele.md este situat in Chisinau pe strada Calea basarabiei 46, programul de lucru este de la 10:00 la 17:00. Atelierul de reparatii auto ofera tot felul de servicii pentru repararea si intretinerea masinii dumneavoastra. Lucrarea se desfasoara rapid si eficient, personalul este format din mesteri cu o vasta experienta.

Ce servicii va ofera service-ul auto? Ce servicii va ofera service-ul auto?

Lista serviciilor noastre include:

 • inlocuire amortizor
 • inlocuirea silentblocului
 • reparatie aer conditionat
 • reumplerea aparatelor de aer conditionat
 • indreptarea discului
 • reparatie bara de protectie

Si multe alte servicii.

Cum sa va inscrieti la service-ul auto? Cum sa va inscrieti la service-ul auto?

Va puteti inscrie la noi fie completand o aplicatie pe site, fie apeland la atelierul de reparatii auto la telefon + 373 60 336 236. Calitatea serviciilor pe care le oferim va va multumi.

Oferiti doar service auto? Oferiti doar service auto?

Pe langa furnizarea de service auto, vindem anvelope auto. Avem in stoc o gama larga de anvelope de vara, iarna si toate anotimpurile de toate dimensiunile. Puteti cumpara anvelope din magazinul nostru contactand departamentul nostru de vanzari la telefon + 373 68 257 576.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png