Montarea capetelor de evacuare pe sistemul de evacuare

Extensiile de esapament sunt o modalitate populara de a schimba aspectul si sunetul masinii dumneavoastra. O optiune de personalizare eleganta si practica poate reduce sunetele si vibratiile esapamentului si poate schimba modul in care masina dvs. se simte atunci cand conduceti.

Ce sunt varfurile de esapament?

Varfurile de esapament sunt tevile de capat ale sistemului de evacuare al masinii dumneavoastra. Ele sunt de obicei fabricate din otel inoxidabil sau cromat si vin intr-o varietate de forme si dimensiuni.

De ce ati putea avea nevoie de instalare amortizatorului de sunet duze?

Instalarea duzelor de esapament comporta mai multe beneficii:

  • Aspect unic. Varfurile de esapament pot adauga o nota de stil masinii dvs. si o pot face sa iasa in evidenta din multime.
  • Imbunatatirea performantelor. Extensiile speciale pentru tobele de esapament reduc contrapresiunea, imbunatatind fluxul de aer, sporind eficienta evacuarii si, prin urmare, performanta motorului.
  • Sunet imbunatatit. Varfurile de esapament pot schimba sunetul sistemului de evacuare, facandu-l mai tare si mai agresiv sau mai silentios, dar mai puternic.

Nu stiti unde puteti gasi extensii de esapament in Chisinau la un pret mic? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a personaliza aspectul, sunetul si performanta masinii dvs., atunci instalarea unui capac decorativ pentru esapament este o optiune excelenta. 

Atunci cand contactati service-ul auto Anvelopele, veti primi consultanta privind selectarea capului de esapament, iar mesterii nostri sunt gata sa instaleze un cap de esapament decorativ pe toba de esapament a masinii dumneavoastra.

Daca sunteti interesat de instalare amortizatorului de sunet duze, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! Vom fi bucurosi sa va ajutam sa alegeti si sa efectuam instalarea duzei de esapament pentru masina dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Montare capete de evacuare 1Montare capete de evacuare 2Montare capete de evacuare 3Montare capete de evacuare 4Montare capete de evacuare 5Montare capete de evacuare 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png