Diagnosticarea motorului cu generator de fum

Diagnosticarea motorului cu generator de fum este o modalitate discreta de a verifica starea de sanatate a motorului masinii dumneavoastra si a sistemelor aferente. Generatorul de fum creeaza un fum alb artificial si gros care este injectat in sistemul de admisie al motorului. Acest fum va trece prin orice scurgeri din sistem, facandu-le vizibile pentru tehnicieni.

Ce presupune diagnosticarea unui motor cu ajutorul unui generator de fum?

Un generator de fum de inspectie auto este un dispozitiv mic si portabil care functioneaza cu o baterie de 12 volti. Generatorul de fum are un rezervor care contine un lichid fumigen. Acest lichid este, de obicei, ulei mineral alb sau propilenglicol. Lichidul de fum este incalzit de o bobina electrica si apoi este fortat sa iasa din generator prin aer comprimat. Fumul este apoi injectat in sistemul de admisie al motorului prin intermediul unui furtun.

Ce probleme poate dezvalui o inspectie a motorului cu un generator de fum?

Exista o serie de motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de o diagnosticare a motorului cu un generator de fum. Unele dintre cele mai frecvente probleme care pot fi detectate cu un generator de fum includ:
Scurgeri de gaze de esapament in motor.
Scurgeri de ulei de motor.
Scurgeri de aer si combustibil.
Daca va confruntati cu oricare dintre problemele de mai sus sau pur si simplu doriti sa verificati daca exista scurgeri in motorul masinii dumneavoastra, diagnosticarea motorului cu un generator de fum este o optiune buna.

De ce ar trebui sa va verificati motorul cu un generator de fum la Anvelopele?

Diagnosticarea cu generator de fum este rapida, usoara si relativ ieftina. Verificarea motorului cu generator de fum in service-ul nostru auto este extrem de simpla si rapida. Trebuie doar sa ne sunati la numarul de telefon +373 60 336 236 si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea motorului cu generator de fum 1Diagnosticarea motorului cu generator de fum 2Diagnosticarea motorului cu generator de fum 3Diagnosticarea motorului cu generator de fum 4Diagnosticarea motorului cu generator de fum 5Diagnosticarea motorului cu generator de fum 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png