Vezi toate serviciile

Inlocuirea si repararea radiatorului motorului

Pret: din 490 lei

Radiatorul motorului este una dintre partile cheie ale sistemului de racire a motorului. Rolul sau este de a disipa caldura care vine de la motor in atmosfera. Radiatorul motorului este instalat pe absolut orice masina. El este responsabil pentru starea optima de temperatura, necesara pentru a preveni supraincalzirea motorului. Din acest motiv, inlocuirea si repararea radiatorului motorului trebuie efectuate de specialisti cu inalta calificare. Stapanii companiei noastre va vor deservi masina eficient si intr-un timp scurt. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau sa schimb sau repara radiatorul motorului?

Puteti inlocui sau repara radiatorul motorului in service-ul nostru auto specializat, oferim servicii de reparatii sisteme de racire de calitate la un pret accesibil.

Care este cel mai bun mod de a inlocui sau repara radiatorul motorului?

Doar un specialist cu experienta dupa o examinare detaliata a radiatorului poate raspunde la aceasta intrebare. Cu avarii minore, poate fi reparat, dar radiatorul s-ar putea sa nu fie intotdeauna reparabil si atunci ar trebui sa fie inlocuit si sa nu-ti incerci norocul.

De ce are nevoie un motor de un radiator?

Radiatorul joaca un rol cheie in sistemul de racire a motorului. Aceasta parte a masinii este cea care protejeaza motorul de supraincalzirea grava, prevenind astfel probabilitatea defectiunii acestuia.

Ce alte servicii de reparatii sisteme de racire oferiti?

De asemenea, oferim servicii precum:

  • Curatare radiatoare
  • Inlocuire antigel
  • Inlocuire termostat
  • Reparatie pompe
Sus