Inlocuirea si repararea radiatorului motorului

Pret: din 490 lei

Radiatorul este una dintre cele mai importante parti ale masinii dumneavoastra. Acesta ajuta la racirea motorului si previne supraincalzirea masinii. Daca radiatorul dvs. nu functioneaza corect, va puteti confrunta cu daune grave si costisitoare daca nu efectuati reparatie radiator auto.

In momentul in care indicatorul de temperatura al masinii dvs. arata o valoare foarte ridicata sau depistati o scurgere, cel mai probabil ca exista probleme cu radiatorul si ar trebui sa apelati la un service auto. Cu ajutorul unor specialisti veti identifica daca aveti nevoie reparatie radiator sau trebuie inlocuire auto radiator intreg. Acest lucru va va ajuta sa economisiti bani si timp.

repatatie radiatoare auto in Chisinau

Cand este necesara reparatie radiatoare auto?

Cand motorul unei masini se supraincalzeste, deteriorarea poate fi ireversibila. Una dintre principalele cauze ale acestei supraincalziri este cantitatea insuficienta de lichid de racire, asa-numita apa din radiator. Din acest motiv, este important sa cunoasteti cum sa identificati cand exista o scurgere de apa in masina pentru ca reparatia sa se faca cat mai curand posibil. Daca reparatie radiator nu este efectuata la timp, aceste scurgeri pot duce la daune uriase, cum ar fi deformarea sau topirea componentelor metalice ale motorului iar costul inlocuirii radiatorului auto va fi mult mai mare.

Cum sa identificati problemele la radiator?

Principalul simptom al defectiunilor sistemului de racire este temperatura motorului peste normal, mai ales daca aerul conditionat este pornit. Problema poate fi in mai multe parti, dar iata cateva sfaturi pentru a sti daca este in radiator.

Daca rezervorul de expansiune al radiatorului este scazut, problema trebuie sa fie capacul. Acest lucru va face ca presiunea sa iasa, sa reduca nivelul lichidului si o posibila evaporare a acestuia in secventa. Anvelopele.md va poate verifica rapid acest lucru. Daca aceasta este problema, se inlocuieste capacul.

Daca nu spalati sistemul de racire sau nu schimbati lichidul la frecventa indicata, este posibil ca radiatorul sa fie infundat. Calea de iesire este inlocuirea sau restaurarea componentei.

Cand aveti nevoie de reparatii auto, echipa noastra de mecanici va ajuta in orice problema. Serviciile de reparare radiatoare auto Chisinau se efectueaza in condormitate cu toate normale si in timp util. Asadar, va asteptam pe str. Calea Basarabiei 46 cu cei mai iscusiti mecanici auto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 1Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 2Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 3Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 4Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 5Inlocuirea si repararea radiatorului motorului 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau sa schimb sau repara radiatorul motorului? Unde in Chisinau sa schimb sau repara radiatorul motorului?

Puteti inlocui sau repara radiatorul motorului in service-ul nostru auto specializat, oferim servicii de reparatii sisteme de racire de calitate la un pret accesibil.

Care este cel mai bun mod de a inlocui sau repara radiatorul motorului? Care este cel mai bun mod de a inlocui sau repara radiatorul motorului?

Doar un specialist cu experienta dupa o examinare detaliata a radiatorului poate raspunde la aceasta intrebare. Cu avarii minore, poate fi reparat, dar radiatorul s-ar putea sa nu fie intotdeauna reparabil si atunci ar trebui sa fie inlocuit si sa nu-ti incerci norocul.

De ce are nevoie un motor de un radiator? De ce are nevoie un motor de un radiator?

Radiatorul joaca un rol cheie in sistemul de racire a motorului. Aceasta parte a masinii este cea care protejeaza motorul de supraincalzirea grava, prevenind astfel probabilitatea defectiunii acestuia.

Ce alte servicii de reparatii sisteme de racire oferiti? Ce alte servicii de reparatii sisteme de racire oferiti?

De asemenea, oferim servicii precum:

  • Curatare radiatoare
  • Inlocuire antigel
  • Inlocuire termostat
  • Reparatie pompe
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png