Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Sunny in Chisinau

Pneuri Sunny au gasit faima intre automobilisti, care tind sa primeasca anvelope auto de calitate buna la un pret scazut. Produsele acestui brand se produc utilizind materia prima doar calitativa, la fabrici echipate cu utilaj relevant astazi. Producator de marfuri prezinta sortiment larg de anvelope de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciuc de vara Sunny

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Cauciucul multumita tehnologiilor actuale de marfa isi pastreaza caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi mari. Acest lucru permite marcii comerciale sa vanda bunurile in peste 70 de state din intreaga lume. Alta caracteristica e gradul micsorat de zgomot, ce a fost primit prin crearea designlui simplificat si neregulat al benzii de rulare. . Achizitionati acum cauciucurile de sezonul de vara Sunny pe site-ul anvelopele.md, cu scopul de a aprecia toate avantajele.

Pneuri de iarna Sunny

Pe sezonul rece producatorul a creat pneuru Sunny pentru iarna ce au o cantitate imensa de avantaje. In special, este nevoie de subliniat miscarea stabila a vehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita . Modelul deosebit a benzii de rulare ofera o aderenta de inalta calitate pe pista. Modelul benzii totodata minimizeaza aderenta murdariei si a ninsorii. Aiesta este o solutie superba pentru a conduce iarna si in situatii dificile. Sunteti gata sa procurati cauciuc Sunny de iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai larga gama!

Anvelope pe tot anotimpul Sunny

Producatorul a reusit sa proiecteze o posibilitate excelenta pentru sofare pe orice vreme. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor bune de sofare pe drumuri ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si scazute. Merge pentru folosire urbana si off-road. Principalul cistig este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le examinati desinestatator. Suntem convinsi ca o sa fiti multumit!

De ce anvelopele de vara Sunny?

Anvelopele de vara Sunny au o serie de avantaje in comparatie cu concurentii lor, printre cele principale trebuie remarcat controlul excelent al vehiculelor pe suprafete umede, durabilitatea sporita a anvelopei, precum si un cost acceptabil.

 

Ce are special anvelopa de iarna Sunny?

Nu degeaba un numar mare de proprietari de masini vorbesc pozitiv despre anvelopele de iarna Sunny, deoarece acestea au o serie de avantaje, printre care se numara o excelenta capacitate de cros pe drumuri inzapezite si alunecoase, aderenta sporita si consum redus de combustibil.

Care sunt caracteristicile anvelopelor toate anotimpurile Sunny?

Printre principalii parametri ai anvelopelor Sunny all-season se numara:

  • aderenta excelenta in toate conditiile meteorologice
  • consum redus de combustibil
  • durata de viata extinsa
  • zgomot de fond redus
Ce alternative ai recomanda brandului Sunny?

Alte marci includ:

Anvelope auto - intregul catalog de anvelope disponibil pe site-ul nostru.

Sus