Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare anvelope de incredere. Pentru alegerea corecta a anvelopelor 215/55 R16, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Sezonalitatea este foarte importanta. Divergenta anvelopelor in vreme poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 215/55 R16?

Anvelope de vara 215/55 R16

La noi in tara este traditional schimbarea anvelopelor primavara. Clima este de aproximativ 8 grade sau mai mult. Anvelopele 215/55 R16 pentru vara au un numar mare de proprietati, ele corespund conditiilor de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Ofera oprire automata prompta. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar la actiunile soferului, cu atat calatoria va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Mai exact, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe carosabil umed.

Teritoriul nostru este cauzat de multe precipitatii vara, motiv pentru care aceste caracteristici ar trebui luate in functiune.

Partii de iarna 215/55 R16

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, este important sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 215/55 R16 - o compozitie chimica speciala. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Magazinul de anvelope online nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest tip are capacitatea de a curata murdaria. In plus, se descurca foarte bine pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o intretinere adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la producatori de incredere!

Pentru o miscare confortabila in timpul iernii, trebuie sa achizitionati anvelope de iarna 215/55 R16!

Pneuri pentru orice vreme 215/55 R16

Contrar scepticismului, pneuri pentru orice vreme 215/55 R16 nu sunt produse pentru tot anul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse combina caracteristicile de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa comandati cauciucuri 215/55 R16 pentru orice vreme, sunati la managerul de vanzari sau faceti o achizitie online la anvelope cu livrare gratuita.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png