Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 235/65 R17, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Sezonalitatea este un punct foarte important. Nepotrivirea anvelopelor pentru clima poate duce la un rezultat trist! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 235/65 R17?

Anvelope 235/65 R17 pentru vara

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova primavara. Clima este de aproximativ 8 grade si mai mult. Anvelopele 235/65 R17 pentru vara au o multime de proprietati, indeplinesc conditiile de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavajul umed. Acest lucru ofera masinii o decelerare rapida. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat conducerea va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai precis, cat de bine sunt adaptate partiile pentru deplasarea pe drumuri umede.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de un numar mare de ploi in timpul verii, din acest motiv, aceasta proprietate trebuie avuta in vedere.

Anvelope 235/65 R17 pentru iarna

In aceasta perioada, temperatura scade sub 5 °C, este necesara schimbarea anvelopelor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 235/65 R17 este o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea in inghet. Internet magazinul anvelopele nostru ofera produse cu caracteristici excelente, cum ar fi:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest tip se caracterizeaza prin capacitatea de a curata de murdarie. De asemenea, se descurca foarte bine pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Aceasta situatie se explica prin faptul ca compozitia este listata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o plimbare fiabila iarna, ar trebui sa comandati rampe de iarna 235/65 R17!

Anvelope 235/65 R17 pentru orice vreme

Contrar conceptiilor gresite, patinele 235/65 R17 pentru orice vreme nu sunt facute pentru a rula tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Adesea sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti incorporeaza proprietati de vara si iarna. Pentru soferi, cauciucurile all season ar putea fi o solutie la necazul depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa folositi doar unul. In cazul in care doriti sa cumparati anvelope 235/65 R17 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png