Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti lucratorii din transport stiu ca pentru a conduce confortabil aveti nevoie de anvelope grozave. Pentru a obtine in mod corespunzator rampe 205/60 R16, trebuie sa cunoasteti un numar mare de proprietati, de exemplu: valoarea vitezei sau stabilitatii. Timpul de aplicare este cel mai important punct. Nealinierea anvelopelor poate cauza accidente! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 205/60 R16?

Partii de vara 205/60 R16

In Moldova, de regula, anvelopele se schimba in primavara. Vremea arata aproximativ 9 grade si mai mult. Patinele 205/60 R16 pentru vara au o multime de parametri, indeplinesc conditiile meteorologice din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru ofera masinii o reducere sigura a vitezei. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si pentru a fi mai precis, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Zona noastra se caracterizeaza printr-o cantitate uriasa de averse vara, asa ca trebuie luata in considerare aceasta caracteristica.

Patine 205/60 R16 pentru iarna

Pe masura ce temperatura scade sub cinci grade, ar trebui sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 205/60 R16 - o compozitie chimica speciala. Va permite sa mentineti elasticitatea la frig. Online magazinul de anvelope nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest tip are capacitatea de a curata murdaria. Se descurca bine si pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca compozitia provine din marfuri de la furnizori cunoscuti!

Pentru o miscare confortabila in timpul iernii, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 205/60 R16!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 205/60 R16

In ciuda scepticismului, anvelopele pentru orice vreme 205/60 R16 nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu performante in regiune de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de intretinerea celui de-al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 205/60 R16, contactati managerul de vanzari sau cumparati anvelope online.

Sus to-top.png