Inlocuirea cutiei de sigurante auto

Pret: din 500 lei

Atunci cand cumpara o masina, oamenii sunt preocupati doar de frumusetea vehiculului si de confortul pe care acesta le ofera. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri de luat in considerare, cum ar fi cutia de siguranta a masinii.

Odata cu progresele tehnologice, producatorii de automobile investesc in protectie. In unele cazuri, aceste elemente nu numai ca protejeaza ocupantii intr-un accident, ci impiedica producerea acestuia. Cutia de sigurante protejeaza sistemul electric al masinii de avariere prin scurtcircuit sau suprasarcina.

Pentru ce este cutia de sigurante auto?

Cutia de sigurante indeplineste o functie de protejare a masinii. In momentul in care sistemul electric al masinii este scurtcircuitat, cutia de sigurante preia aceasta incarcatura care duce la arderea acestui elemnet. Prin urmare, acele componente care sunt esentiale in functionare masinii nu vor fi deteriorate.

In cazul in care cutia de sigurante nu mai poate functiona, o puteti readuce in stare functionala prin inlocuirea cutiei de sigurante.

Inlocuirea cutiei de sigurante auto

Cum sa localizezi sigurantele in masina?

In cele mai multe cazuri cutiile de siguranta sunt amplasate in plasa de bord sau sub capota in compartimentul motorului sau langa baterie. O masina are 2 cutii de sigurante, pe capacul carora sunt instructiuni care indica fiecare siguranta pentru ce dispozitiv este responsabila.

Inlocuirea cutiei de sigurante mai puternice poate provoca daune majore, asa ca trebuie de acordat atentie deosebita la numarul de amperi.

Reparatie cutie de sigurante auto

Pentru a aprecia daca cutia de sigurante este defecta, mecanicii din atelierul nostru se ocupa de tot procesul. Cel mai adesea, sigurantele sunt fabricate din plastic transparent, astfel incat daca un singur din interior este ars, innegrit sau rupt – acestea sunt semne ale unei sigurante deteriorate.

Avertizare

Nu se utilizeaza niciodata un obiect strain sau o cutie de siguranta cu intensitate mai mare decat cea specificata la inlocuirea cutiei de sigurante a masinii dumneavoastra. Acest lucru poate provoca defectiuni semnificative sistemului electric si poate duce la incendiu. Daca un element electric nu lucreaza, cel mai probabil siguranta acestui element a fost suprasolicitata si necesita inlocuire. Daca aceeasi siguranta se supraincarca in mod repetat, atunci exista o defectiune la acea componenta.

In concluzie, cautati sigurante auto si inlocuirea cutiei de sigurante de inalta calitate? Va asteptam la service auto Ciocana, Anvelopele.md. Cu noi va rezolvati orice problema.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea cutiei de sigurante 1Inlocuirea cutiei de sigurante 2Inlocuirea cutiei de sigurante 3Inlocuirea cutiei de sigurante 4Inlocuirea cutiei de sigurante 5Inlocuirea cutiei de sigurante 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova pot inlocui cutiile de sigurante? Unde in Moldova pot inlocui cutiile de sigurante?

Puteti inlocui blocurile de sigurante in atelierul nostru de reparatii auto din Chisinau, angajam profesionisti cu inalta calificare care vor face totul in cel mai bun mod posibil in cel mai scurt timp posibil.

Ce ameninta defectarea cutiei de sigurante? Ce ameninta defectarea cutiei de sigurante?

Un bloc de sigurante defect poate face ca masina sa nu mai porneasca, iar farurile sa nu mai functioneze. Cutia de sigurante este un element foarte important in sistemul electric al masinii. Daca aveti suspiciuni ca functioneaza defectuos, ar trebui sa contactati imediat un service auto.

Cat timp dureaza inlocuirea unei cutii de sigurante intr-o masina? Cat timp dureaza inlocuirea unei cutii de sigurante intr-o masina?

Expertii nostri va vor inlocui cutia de sigurante in cateva minute. Pentru maestrii nostri, ei vor efectua toate lucrarile necesare, precum si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

De ce ai nevoie de o cutie de sigurante intr-o masina? De ce ai nevoie de o cutie de sigurante intr-o masina?

O siguranta este un dispozitiv de siguranta care protejeaza echipamentul. Sigurantele sunt foarte ieftine, asa ca, daca apare o problema, ar trebui sa le inlocuiti imediat si sa nu incercati sa economisiti bani pe ele. Daunele cauzate de o siguranta defecta va pot costa mult mai mult.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png