Vezi toate serviciile

Inlocuirea cutiei de sigurante auto

Pret: din 500 lei

Masina are diverse aparate electrice. Daca exista defectiuni la echipamentele de iluminat sau la inginerie electrica, devine necesar sa examinati cutia de sigurante si sa va asigurati ca este fiabila. Cel mai adesea, problemele cu electronicele defecte ale masinii sunt create de o siguranta arsa, care in cele din urma indica o defectiune mai semnificativa. Tipurile comune de dispozitive cu sigurante auto sunt:​​unitati plate, tuburi de sticla, modele ceramice. Majoritatea masinilor au o siguranta sub forma de tuburi ceramice. Blocul de sigurante plat este considerat cel mai popular in timpul nostru. Modelele din sticla sunt recunoscute ca invechite, in acest sens, ele se gasesc rar in epoca noastra. Sigurantele in cele mai multe cazuri sunt ascunse de un capac din plastic, care se dovedeste cel mai adesea a fi marcat. Puteti inlocui blocul de sigurante in service-ul nostru auto. Avem o echipa de experti care vor face totul pentru tine rapid si eficient. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova pot inlocui cutiile de sigurante?

Puteti inlocui blocurile de sigurante in atelierul nostru de reparatii auto din Chisinau, angajam profesionisti cu inalta calificare care vor face totul in cel mai bun mod posibil in cel mai scurt timp posibil.

Ce ameninta defectarea cutiei de sigurante?

Un bloc de sigurante defect poate face ca masina sa nu mai porneasca, iar farurile sa nu mai functioneze. Cutia de sigurante este un element foarte important in sistemul electric al masinii. Daca aveti suspiciuni ca functioneaza defectuos, ar trebui sa contactati imediat un service auto.

Cat timp dureaza inlocuirea unei cutii de sigurante intr-o masina?

Expertii nostri va vor inlocui cutia de sigurante in cateva minute. Pentru maestrii nostri, ei vor efectua toate lucrarile necesare, precum si va vor sfatui cu privire la functionarea ulterioara a masinii dumneavoastra.

De ce ai nevoie de o cutie de sigurante intr-o masina?

O siguranta este un dispozitiv de siguranta care protejeaza echipamentul. Sigurantele sunt foarte ieftine, asa ca, daca apare o problema, ar trebui sa le inlocuiti imediat si sa nu incercati sa economisiti bani pe ele. Daunele cauzate de o siguranta defecta va pot costa mult mai mult.

Sus