Vezi toate serviciile

Diagnosticarea barelor stabilizatoare

Pret: din 500 lei

Pentru a directiona nivelul de influenta cinetica asupra suspensiei si pentru a nu cauza suprasarcini speciale doar la unele dintre componentele acesteia, in fiecare masina sunt utilizate bucse si bare stabilizatoare. Pentru a ajunge la barele stabilizatoare, va fi necesar sa scoateti roata. Structurile stabilizatoare sunt amplasate in diferite axe ale masinii, in doua poduri, iar in versiunea de lucru sporesc fiabilitatea masinii. Astfel, acest sistem complex in sine nu permite intrarea intr-o rostogolire completa in cazul unei viraj, sau intr-o rulare transversala in cazul unei rasturnari. Este elementul de legatura din mijlocul suspensiei si al barei anti-ruliu a masinii. Aceste componente nu sunt foarte scumpe, dar importanta lor multifunctionala pentru vehicul este foarte mare. Cu toate acestea, problemele aparute, inclusiv cele de mica amploare, pot cauza o multime de probleme proprietarilor de masini. Tot felul de probleme asociate cu rafturile trebuie intrerupte in stadiul initial al aparitiei, pentru a evita aparitia situatiilor de urgenta. In service-ul nostru auto, veti diagnostica rapid si eficient bara stabilizatoare. De asemenea, puteti cumpara anvelope de la noi la preturi rezonabile. Daca aveti nevoie de diagnosticare computerizata sau de indreptare disc, va rugam sa ne contactati. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand acest formular.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot folosi serviciul de diagnosticare a legaturii stabilizatoare?

Puteti utiliza serviciul pentru diagnosticarea lonjeroanei stabilizatoare in service-ul nostru auto. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce indica functionarea incorecta a barelor stabilizatoare?

Semnele unei defectiuni a barei stabilizatoare pot include:

  • zgomot de zgomot la traversarea suprafetelor denivelate
  • rularea masinii la manevra
  • rostogolirea corpului la decelerare
  • abatere spontana de la un curs dat
Care este durata de viata a barelor stabilizatoare?

De regula, ciclul de viata al barelor stabilizatoare este proiectat pentru 100.000 de mii de kilometri. Cu toate acestea, specialistii service-ului nostru auto recomanda verificarea starii lonjerelor stabilizatoare ale masinii dumneavoastra la fiecare trecere de intretinere.

Cum ajungi la service-ul tau auto?

Inainte de a vizita un service auto, va recomandam insistent sa va programati din timp pentru a evita asteptarea la cozi. Puteti lasa o cerere pe site sau suna la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Sus