Diagnosticarea suporturilor barei stabilizatoare

Pret: din 500 lei

Rafturile joaca un rol important in buna functionare a vehiculului. Ele sunt legatura dintre stabilizator si suspensia in sine. Resursa lor, de regula, este suficienta pentru 100.000 km. Cu toate acestea, nu trebuie sa asteptati aceasta rulare, diagnosticarea barelor stabilizatoare trebuie efectuata in mod regulat, pentru a evita situatiile neprevazute si reparatiile costisitoare. Daca aceste componente sunt defecte, atunci masina va deveni incontrolabila, se poate derapa sau chiar se va rasturna. Diagnosticarea barei stabilizatoare trebuie efectuata in timp util.

Verificarea suporturilor pentru bara stabilizatoare - simptome ale unei defectiuni

Trebuie inteles ca din cauza calitatii proaste a drumurilor, bara stabilizatoare se uzeaza rapid, acestea trebuie verificate in mod regulat. Urmatoarele sunt principalele semne care indica probleme cu aceste componente:

  1. Ciocanituri si sunete necaracteristice la conducerea pe teren accidentat;
  2. Schimbarea spontana in cursul traiectoriei;
  3. Balansarea masinii in timpul franarii bruste si lente.

Este important de retinut ca atunci cand se observa cel putin un astfel de semn, este necesara cel putin o verificare a barei stabilizatoare la cel mai apropiat atelier de reparatii auto. Ignorarea acestor simptome poate duce la consecinte grave pe drum. Verificarea regulata a legaturii stabilizatoare va va asigura atat siguranta dumneavoastra, cat si cea a pasagerilor dumneavoastra.

Cautati ajutor de la profesionisti calificati

Daca cautati unde sa efectuati diagnosticarea barei stabilizatoare - nu ezitati sa ne contactati. Preturile service-ului auto sunt ieftine, ceea ce va va face incredibil de fericit. Diagnosticarea computerizata a masinii dumneavoastra va fi efectuata profesional si in cel mai scurt timp posibil. Echipa noastra este formata din profesionisti cu inalta calificare, cu o vasta experienta in spate. Ne puteti gasi la st. Calea basarabiei 46. Pentru programare sunati la + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 1Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 2Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 3Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 4Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 5Diagnosticarea suporturilor pentru bara stabilizatoare 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot folosi serviciul de diagnosticare a legaturii stabilizatoare? Unde in Chisinau pot folosi serviciul de diagnosticare a legaturii stabilizatoare?

Puteti utiliza acest serviciu in serviciul nostru auto. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce indica functionarea incorecta a barelor stabilizatoare? Ce indica functionarea incorecta a barelor stabilizatoare?

Semnele unei defectiuni a barei stabilizatoare pot include:

  • zgomot de zgomot la traversarea suprafetelor denivelate
  • rularea masinii la manevra
  • rostogolirea corpului la decelerare
  • abatere spontana de la un curs dat
Care este durata de viata a acestei componente? Care este durata de viata a acestei componente?

De regula, ciclul de viata este calculat pentru 100.000 de mii de kilometri. Cu toate acestea, expertii service-ului nostru auto recomanda verificarea starii lonjerelor stabilizatoare ale masinii dumneavoastra la fiecare trecere de intretinere.

Cum ajungi la service-ul tau auto? Cum ajungi la service-ul tau auto?

Inainte de a vizita un service auto, va recomandam insistent sa va programati din timp pentru a evita asteptarea la cozi. Puteti lasa o cerere pe site sau suna la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png