Reglarea rulmentului butucului auto

In timp, fie ca va place sau nu, piesele vehiculului se uzeaza. Rulmentii de roti nu fac exceptie de la aceasta regula. In timp, din cauza temperaturii, a frecarii si a umiditatii, uzura se acumuleaza si poate aparea un joc al butucului care poate duce la un accident pe sosea. In acest caz, rulmentul de butuc trebuie reparat.

Cum va puteti da seama cand este momentul sa reglati rulmentii de roti?

Trebuie facuta o distinctie intre butucii din fata si cei din spate.

  • Reglati rulmentul butucului spate.

Daca rulmentul butucului spate nu este aliniat, acceleratia si deceleratia vehiculului vor fi reduse. O reducere generala a vitezei vehiculului si a virajelor.

  • Reglati rulmentul butucului fata.

Jocul rulmentului butucului fata reduce manevrabilitatea vehiculului. Acest lucru este extrem de periculos, in special pentru soferii care conduc cu o memorie musculara. Poate duce la probleme grave pe sosea, pana la si inclusiv la accidente auto.

Dar ambele cazuri se caracterizeaza printr-un zgomot de ciocnire vizibil in roti, usor de observat. De asemenea, provoaca o uzura accelerata a anvelopelor, placutelor de frana si a discurilor.

Cand ar trebui reglat rulmentul rotii?

La garajul nostru, tehnicienii nostri vor efectua diagnosticarea, reglarea sau inlocuirea rulmentului de butuc, precum si depanarea si repararea tuturor avariilor aferente din autovehiculul dumneavoastra. Va garantam siguranta, confortul si comoditatea conducerii vehiculului dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de o reglare a rulmentului de butuc in Chisinau, va rugam sa ne sunati la +373 60 336 236 sau sa veniti la atelierul nostru de reparatii Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reglarea rulmentului butucului 1Reglarea rulmentului butucului 2Reglarea rulmentului butucului 3Reglarea rulmentului butucului 4Reglarea rulmentului butucului 5Reglarea rulmentului butucului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png