Frigidere auto in Moldova

Filtrul
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In magazin Anvelopele.md selectam frigidere auto pentru masina la favorabile preturi in Chisinau. In magazinul nostru online de produse pentru masini va puteti sa priviti la marci si preturi la frigidere auto pentru auto. Pe site-ul nostru va gasiti si alegeti frigidere auto pentru dvs gust dintre modele oferite.

Cumparati frigidere auto pentru automobil in magazinul online

Magazinul nostru este exact gasirea pentru soferi care isi doresc sa-si economiseasca timpul. Pe site puteti fara probleme plasati comanda cu livrare prin Chisinau si Moldova. Primim comenzi tot timpul! Daca aveti greutati cu alegere, specialistii nostri va vor ajuta sa comandati frigidere auto. Prezentam pentru clientii nostri optimale conditii pentru comanda orice produse auto in toata Moldova:

  • efectuarea simplu a comenzilor;
  • reduceri pentru clientii obisnuiti;
  • sfaturi de la specialistii nostri gratuit;
  • produse de prima clasa;
  • livrare express in toata tara;
  • alegerea pentru tuturol buget.

Gama larga de produse in Anvelopele.md

In catalogul online alegeti nu numai frigidere auto pentru diferit buget, dar si alte accesorii auto, uleiuri de motor si filtre, produse chimice auto, roti, echipamente auto. Noi am gasit pentru voi doar cele mai calitate modele de produse auto. Noi reprezentat doar produse de calitate.

Nu stiti de unde sa cumparati frigidere auto la pret acceptabil, cu livrare rapida in Chisinau si Moldova? Atunci neaparat la noi!

Ce tipuri de frigidere auto exista? Ce tipuri de frigidere auto exista?

Exista 4 tipuri de frigidere pentru automobile: cu compresor, cu absorbtie, termoelectrice si izoterme. Toate au argumentele lor pro si contra. Avem o selectie larga de toate tipurile de autofrigidere in magazinul nostru.

Cat timp poate functiona un frigider auto? Cat timp poate functiona un frigider auto?

Un frigider mic poate functiona pana la 4 ore, unul mai mare de 40-50 de litri poate functiona aproximativ 9 ore. Timpul exact de functionare depinde de frigiderul specific (producator si model).

Cati amperi sunt necesari pentru a functiona un frigider de masina? Cati amperi sunt necesari pentru a functiona un frigider de masina?

In medie, majoritatea auto-frigiderelor necesita o putere de 40 - 70 de wati. Totul depinde de modelul specific si de producator, cel mai bine este sa cititi instructiunile care vin odata cu achizitia.

Livrati doar in Chisinau? Livrati doar in Chisinau?

Livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova, timpul de livrare depinde in mare masura de locatia dvs. si poate varia de la 24 de ore la 10 zile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png