Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului auto

Blocurile amortizoarelor sunt concepute pentru a reduce vibratiile si zgomotul produs de amortizoare pe drumurile accidentate. Aceste unitati sunt de obicei fabricate din cauciuc sau poliuretan, astfel incat vibratiile constante, fluctuatiile de temperatura, uzura mecanica, umiditatea si praful pot face ca uzura bucselor sa fie foarte neplacuta, daca nu sunt tratate.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea silentblock-urilor amortizorului?

Ar trebui sa luati in considerare inlocuirea acestuia daca observati urmatoarele probleme:

  • Scaderea raspunsului la directie, a manevrabilitatii.

  • Vibratii neobisnuite, zgomote puternice de ciocnire a rotilor, zgomot de drum.

  • Dificultati in mentinerea masinii in miscare in linie dreapta.

Daca ignorati problemele mentionate mai sus, celelalte sisteme ale vehiculului, motorul, sistemul de franare, aerul conditionat, vibratiile amortizoarelor sunt mult mai puternice decat orice alta parte a masinii, asa ca, daca observati aceste probleme la vehiculul dumneavoastra, nu ezitati. Nu numai ca inactiunea ar putea provoca multe daune masinii dumneavoastra, dar ar putea duce si la un accident. Costul inlocuirii silentblock-urilor nu este ridicat, dar acestea va vor economisi mii de lei pe termen lung.

Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu ezitati sa inlocuiti silentblock-urile si sa riscati sa deteriorati si mai mult sistemele din masina dumneavoastra. Sunati la +373 60 336 236 sau veniti pe Calea Basarabiei 46 din Chisinau pentru o consultatie si diagnosticare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 1Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 2Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 3Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 4Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 5Inlocuirea blocurilor silentioase ale amortizorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png