Reparatii cutie de viteza automate

Pret: din 500 lei

Masinile cu transmisie automata sunt din ce in ce mai populare, datorita faptului ca au un impact direct asupra confortului si calitatii vietii soferilor, precum si pun in valoare performanta buna si siguranta vehiculului. Transmisia automata are nevoie de intretinere atenta si periodica deoarece functioneaza cu particularitati care o diferentiaza de modelul cu transmisie manuala.

In general, cel mai clasic mod de diagnosticare a semnelor de defectiuni la transmisia automata este verificarea comportamentului vehiculului la schimbarea vitezelor, existand numeroase simptome care pot caracteriza probleme legate de sistemul de transmisie, intotdeauna la primul semn de defectiune a acestuia este necesara reparatie cutie automata.

Inlocuirea transmisiei automate are ca scop conservarea masinii, oferind longevitate vehiculului, verificand intregul set de transmisii, care este compus din curele, role si scripete care genereaza energie motorului.

Reparatii cutie de viteza automate in Moldova

Care sunt cauzele care duc la repararea transmisiei automate in Chisinau?

1.Intretinerea programata nu a fost efectuata

Cea mai potrivita actiune pentru a evita problemele cu vehiculul dumneavoastra, valabila si pentru intretinerea transmisiei automate, este sa urmati instructiunile din manualul producatorului pentru intretinerea programata. Prin urmare, este important sa intelegeti importanta de a va intretine masina.

2.Incalzire peste normal

Supraincalzirea in transmisia automata este o problema care apare de obicei in calatoriile lungi si in zilele foarte calduroase, desi nu este foarte frecventa. Aceasta este o problema considerata grava in sistemul de schimb, deoarece caldura este principala responsabila pentru deteriorarea acesteia. Daca observati acest inconvenient, opriti imediat masina si lasati-o sa se raceasca pentru un timp.

Apoi, aduceti autovehiculul la service cutie automata pentru a verifica motivele supraincalzirii si pentru a face intretinerea transmisiei automate.

3.Sunete ciudate

Urechile unui sofer bun trebuie sa fie intotdeauna bine antrenate pentru a putea identifica orice zgomot neregulat in functionarea vehiculului.

4.Alunecarea schimbului

Este obisnuit in transmisiile manuale ca treptele sa alunece atunci cand ambreiajul se apropie de final. Dar, acest tip de defect nu poate aparea la vehiculele automate. Acest lucru poate insemna unele probleme serioase cu unele arcuri ale supapei regulatorului sau cu presiunea uleiului amintindu-va ca trebuie sa schimbati uleiul periodic.

5.Lumina panoului

Aceeasi pictograma de pe tabloul de bord al masinii dvs. care indica probleme la motor poate indica, de asemenea, daca exista o neregula in transmisia automata, ceea duce la reparatii cutie automata.

Asadar, Anvelopele.md este un service auto Chisinau 24/24 care asigura servicii de reparatie cutie de viteze automata, punand la dispozitie clientilor nostri lucrari profesionale si de inalta calitate pe piata mecanica in general, promovand solutii complete si personalizate in transmisia automata. Pentru mai multe detalii despre preturi reparatii transmisii automate va rugam sa ne contactati la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie transmisie automata 1Reparatie transmisie automata 2Reparatie transmisie automata 3Reparatie transmisie automata 4Reparatie transmisie automata 5Reparatie transmisie automata 6
Inregistrarea serviciului
Unde se efectueaza inlocuirea unei transmisii automate in Chisinau? Unde se efectueaza inlocuirea unei transmisii automate in Chisinau?

Atelierul de la Calea Basarabiei 46 ofera tot felul de servicii de reparatii transmisii. Service-ul auto s-a dovedit de mult timp si este foarte popular.

Care este costul reparatiei unei transmisii automate? Care este costul reparatiei unei transmisii automate?

Costul acestui serviciu, in medie, este de la 500 de lei. Pretul final poate varia foarte mult si depinde de multi factori. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la + 373 60 336 236.

Cum sa-l folosesti corect pentru ca aceasta componenta sa functioneze mai mult? Cum sa-l folosesti corect pentru ca aceasta componenta sa functioneze mai mult?

Pentru ca piesa sa reziste mai mult fara reparatii, trebuie respectate urmatoarele reguli:

  • Incalziti cutia inainte de a incepe calatoria (10-15 minute)
  • Evitati remorcarea
  • Nu porniti motorul cu forta
Ce indica o defectiune? Ce indica o defectiune?

Daca observati una dintre urmatoarele probleme, atunci cel mai probabil transmisia automata este defecta:

  • Zgomot exterior in timpul functionarii transmisiei automate
  • Scurgeri de ulei din cutia de viteze
  • Cutia de viteze a inceput sa se incalzeasca
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png