Inregistrare pentru serviciu Reparatie sistem de racire

Reparatie sistem de racire auto

Pentru ca motorul sa functioneze fara intreruperi, trebuie sa monitorizati cu atentie mentinerea temperaturii optime in acesta. In caz contrar, va trebui sa reparati sistemul de racire al masinii. Acest mecanism joaca un rol special in mentinerea performantei motorului. El regleaza transferul de caldura in interiorul motorului. Un sistem defect va duce inevitabil la supraincalzire si defectiune a motorului. De aceea este atat de important sa monitorizati fiabilitatea muncii acestuia. Reparatia sistemului de racire al masinii este necesara atunci cand incep fluctuatiile inegale de temperatura: motorul fie se supraincalzeste, fie se raceste prea mult.

Serviciu
Pret
Curatare antibacteriana cu ozon
din lei
Curatarea si spalarea canalelor de scurgere
din lei
Curatarea sistemului de aer conditionat
din lei
Curatarea radiatorului de aer conditionat
din lei
Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului
din lei
Inlocuirea garniturii si etansarilor compresorului
din lei
Verificarea presiunii freonului
din lei
Reparatii pentru controlul climatizarii
din lei
Inlocuirea supapei de control a compresorului
din lei
Inlocuirea si repararea radiatorului motorului
din 490 lei
Serviciu
Pret
Inlocuirea termostatului
din 280 lei
Repararea pompei auto
din 280 lei
Curatare radiatoare
din 500 lei
Inlocuire antigel
din 280 lei
Inlocuirea ventilatorului de racire
Repararea pompei sistemului de racire
Inlocuirea senzorului de temperatura
Inlocuirea rezervorului de expansiune
Schimbarea radiatorului de incalzire

Cum sa recunoasteti problema

Monitorizarea unui motor cu ardere interna este mai usoara daca stiti cum functioneaza si cum sa verificati starea lui tehnica. Schimbatorul de caldura al vehiculului are o temperatura diferita in partile superioare si inferioare. Componenta cea mai importanta este etanseitatea. Lichidul de racire trebuie sa curga uniform si sa nu se scurga in niciun caz. Principalul indicator este valoarea supraincalzirii motorului. Norma este de 80-95 de grade atunci cand automobilul se deplaseaza cu o viteza de aproximativ 85 de kilometri pe ora. Supraincalzirea motorului se datoreaza in principal scurgerii sau lipsei de lichid de racire, unui sistem contaminat, termostatului si functionarii defectuoase a ventilatorului.

Echilibrul termic este mentinut in mare masura de asa-numitul termostat. Puteti verifica singuri corectitudinea acestuia. Cufundati aparatul intr-un recipient cu apa fierbinte si asteptati cateva minute. In mod normal, ceara se va topi si va impinge supapa in afara. Apoi, trebuie sa plasati dispozitivul in apa rece. Tija supapei se va retrage. Daca acest lucru nu se intampla, este timpul sa mergeti la autoservice.

Pentru a mentine functionarea normala a sistemului de racire, trebuie sa schimbati lichidul de racire la timp. Un semnal pentru aceasta va fi culoarea sa ingalbenita. Cu toate acestea, in niciun caz nu umpleti cu apa, mai ales cu apa dura. Aceasta contine o multime de saruri si acest lucru va duce cu siguranta la formarea unei pietre si la supraincalzirea ulterioara a motorului.

Este important sa reparati sistemul de racire la timp

In cazul in care motorul este supraincalzit, nu deschideti in niciun caz dopul vasului de expansiune. Sub forta presiunii, lichidul fierbinte se va scurge intr-un jet puternic si veti obtine arsuri. Mai bine apelati la autoservice al nostru unde specialistii nostri calificati vor face reparatie instalatie racire in Chisinau. Veti fi multumit de pret reparatie sistem racire si de calitatea serviciilor.

Unde se repara sistemul de racire auto in Chisinau? Unde se repara sistemul de racire auto in Chisinau?

Puteti repara sistemul de racire la service-ul auto anvelopele.md, unde lucreaza specialisti de inalta calificare, care au o vasta experienta in acest domeniu. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi.

Cum sa fac o programare cu tine pentru repararea sistemului de racire? Cum sa fac o programare cu tine pentru repararea sistemului de racire?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto completand o aplicatie pe site-ul nostru sau apeland la service auto la telefon + 373 60 336 236. Echipa noastra rezolva probleme de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil.

Ce poate cauza supraincalzirea unui motor? Ce poate cauza supraincalzirea unui motor?

Cauza supraincalzirii unui motor poate fi diversi factori: scurgeri sau lipsa lichidului de racire, contaminarea sistemului, functionarea defectuoasa a termostatului. Daca aveti probleme cu sistemul de racire, este mai bine sa nu va implicati in activitati de amatori, ci sa contactati profesionisti. La urma urmei, o astfel de munca este foarte delicata si necesita anumite cunostinte si experienta.

Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

Service-ul nostru auto include urmatoarele servicii:

  • repararea trenului de rulare
  • intretinere
  • repararea caroseriei
  • repararea transmisiei
  • repararea motorului
  • diagnosticare tehnica si informatica
  • reparatii electrice
  • repararea sistemului de combustibil

Precum si servicii suplimentare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png