Vezi toate serviciile

Inlocuire bujie auto

Pret: din 70 lei

Acceleratia lenta, consumul mare de combustibil sunt cele mai frecvente probleme la bujii. Monitorizarea functionarii corecte a bujiilor si inlocuirea lor in prealabil este cheia pentru functionarea stabila si puternica a motorului. Este foarte necesar sa se incerce sa previna apropierea defectiunii bujiilor. In primul rand, merita sa urmati recomandarile fabricii producatorului, care, la randul sau, reglementeaza momentul inlocuirii lumanarilor. Daca observati ca atunci cand porniti motorul, demarorul functioneaza, dar aprinderea nu este observata, atunci acest lucru poate indica ca bujiile se defecteaza. Urmatorul simptom al unei probleme este daca motorul tremura in timpul miscarii si nu cultiva viteza maxima. De asemenea, merita sa ne uitam la culoarea gazelor de esapament si la consumul de combustibil. Aceasta poate fi si cauza defectiunii bujiilor. Cand inlocuiti bujiile, trebuie sa luati in considerare numarul de incandescenta al bujiilor, care indica sarcina maxima posibila de temperatura. In orice caz, va sfatuim sa efectuati inlocuirea intr-un service auto unde totul se va face rapid si eficient. Avem si multe alte servicii disponibile, de exemplu:iluminat auto, reparatii geamuri, livrare anvelope si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde se inlocuiesc bujiile in Chisinau?

Puteti efectua reparatii auto in Moldova la cel mai apropiat service auto, inlocuirea bujiilor nu este o sarcina dificila si se poate face intr-un timp destul de scurt.

Cand trebuie schimbate bujiile?

Momentul de inlocuire a bujiilor depinde de tipul acestora. Bujiile conventionale inlocuiesc pana la 50.000 km, dar platina si iridiul pot rezista pana la 80.000 km.

Cat costa inlocuirea bujiilor intr-o masina?

Inlocuirea unei lumanari te poate costa de la 150 de lei, pretul final va depinde de numarul de lumanari inlocuite si alte lucrari pe care mesterii nostri vor trebui sa le faca.

Care sunt semnele unei bujii proaste?

Principalele semne ale unei bujii defectuoase sunt:

  • putere redusa a motorului
  • calarea motorului la turatii mari
  • pornire lunga a motorului
  • vibratia motorului
Sus