Diagnosticarea butucului rotii auto

Pret: din 500 lei

Butucul este veriga de legatura dintre partea rulmentului si suspensie, care asigura rotirea rotii masinii. Diagnosticarea unui butuc de roata nu este dificila, dar chiar si asta necesita ceva experienta si cunostinte. Este important sa retineti ca diagnosticarea hub-ului poate fi efectuata acasa si chiar in deplasare. Cu toate acestea, este important sa stiti exact ce semne indica probleme cu aceasta parte pentru a corecta rapid si corect situatia.

Diagnosticare butucului rotii - semne de defectiune

Exista o serie de motive pentru care poate fi necesara diagnosticarea imediata a butucurilor vehiculului. Cele principale includ:

  • Kilometraj mare;
  • Probleme cu etanseitatea;
  • Conducere neglijenta;
  • Presare neprofesionala si de calitate scazuta;
  • Strangere incorecta a piulitei butucului.

Intretinerea la timp si periodica a masinii poate afecta pozitiv durabilitatea butucului. Daca apare un zumzet necaracteristic la conducerea cu viteza mare sau in timpul manevrelor ascutite, este necesara o diagnosticare imediata a butucurilor. Ignorarea acestei defectiuni poate provoca daune mai grave, ducand la reparatii costisitoare sau la consecinte neplacute pe drum.

Diagnosticare hub de catre profesionisti

Daca nu ai ocazia sa vizitezi un service auto, avem la dispozitie un serviciu: diagnosticarea computerizata a unui autoturism cu vizita. Pentru maestrii nostri, diagnosticarea unui hub este o sarcina simpla care va fi finalizata in cel mai scurt timp posibil. Pentru o programare, formati + 373 60 336 236 sau cautati-ne la st. Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea butucului rotii 1Diagnosticarea butucului rotii 2Diagnosticarea butucului rotii 3Diagnosticarea butucului rotii 4Diagnosticarea butucului rotii 5Diagnosticarea butucului rotii 6
Inregistrarea serviciului
Ce se poate intampla daca butucul rotii nu este inlocuit in timp util? Ce se poate intampla daca butucul rotii nu este inlocuit in timp util?

Daca butucul nu este inlocuit la timp, janta rotii poate fi deteriorata, iar janta va taia suruburile, ceea ce la randul sau poate duce la pierderea rotii. Toate aceste momente pot implica intrarea intr-un accident grav.

Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a hub-ului auto? Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a hub-ului auto?

Lucratorii nostri cu inalta calificare de la service-ul auto Anvelopele.md sunt capabili sa efectueze diagnostice de inalta calitate ale hub-ului. Specialistii nostri au experienta vasta si lucreaza cu echipamente moderne.

Cat de des trebuie efectuata aceasta procedura? Cat de des trebuie efectuata aceasta procedura?

Mecanicii nostri auto recomanda sa faceti acest proces de cel putin 2 ori pe an. Butucul unei masini este un element foarte important al oricarei masini, din acest motiv starea acestuia trebuie luata in serios.

Ce metode de plata sunt disponibile la centrul dvs. auto? Ce metode de plata sunt disponibile la centrul dvs. auto?

In atelierul nostru de reparatii auto, permitem orice metoda de plata, acceptam plati atat in ​​numerar, cat si fara numerar. Orice card bancar emis si valabil pe teritoriul Republicii Moldova sunt disponibile pentru plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png