Vezi toate serviciile

Diagnosticarea hub-urilor

Pret: din 500 lei

In orice masina apar tot felul de zgomote de-a lungul timpului. De obicei, aceasta imagine indica uzura unei anumite piese. Inlocuirea la timp poate preveni problemele in timp. Exista diferite moduri prin care puteti diagnostica o parte fara valoare. Daca apar batai, zgomote si alte sunete in timpul miscarii cu viteza mare a vehiculului sau in timpul virajelor, aceasta indica o problema cu rulmentii. Puteti localiza problema folosind anumite metode. Puteti verifica aceasta defectiune din mers cand faceti viraje sau din mers in timp ce cresteti viteza. In cazul in care rulmentul rotii este uzat, caroseria vehiculului se va inclina in lateral, care la randul sau este opus directiei de miscare. De obicei, problemele apar cu o viteza de 50-100 de kilometri pe ora. Daca detaliul s-a epuizat deja cu mult timp in urma, acesta va fi exprimat deja cu o viteza mica. Daca aveti nevoie de diagnosticare hub, va rugam sa contactati serviciul nostru auto. In service-ul nostru auto, totul va va fi facut calitativ si la preturi accesibile. Puteti depozita cauciucuri la noi. Avem, de asemenea, montaj anvelope la fata locului si multe alte servicii interesante. Daca aveti intrebari pentru noi, va rugam sa sunati la +37368257576 sau sa trimiteti un mesaj completand acest formular..

Inregistrarea serviciului
Ce se poate intampla daca butucul rotii nu este inlocuit in timp util?

Daca butucul nu este inlocuit la timp, janta rotii poate fi deteriorata, iar janta va taia suruburile, ceea ce la randul sau poate duce la pierderea rotii. Toate aceste momente pot implica intrarea intr-un accident grav.

Unde in Chisinau ofera servicii de diagnosticare a hub-ului auto?

Lucratorii nostri cu inalta calificare de la service-ul auto Anvelopele.md sunt capabili sa efectueze diagnostice de inalta calitate ale hub-ului. Specialistii nostri au experienta vasta si lucreaza cu echipamente moderne.

Cat de des trebuie inspectat butucul?

Mecanicii nostri auto recomanda diagnosticarea butucului auto de cel putin 2 ori pe an. Butucul unei masini este un element foarte important al oricarei masini, din acest motiv, starea acesteia trebuie luata in serios.

Ce metode de plata sunt disponibile la centrul dvs. auto?

In atelierul nostru de reparatii auto, permitem orice metoda de plata, acceptam plati atat in ​​numerar, cat si fara numerar. Orice card bancar emis si valabil pe teritoriul Republicii Moldova sunt disponibile pentru plata.

Sus