Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
Indicele de vascozitate
Vascozitate cinematica la 100 °C
Punct de inflamabilitate
Punct de curgere
Combustibil
Tact motor
Cauta
Reseteaza

In Republica Moldova procura uleiuri Mannol pentru motor

Pe site-ul nostru descoperiti un sirag larg de uleiul Mannol de motor . Odinioara aceasta companie a dobindit o vasta glorie si este preferata de milioane de proprietari de masini la nivel mondial . pe calitatea uleiurilor pentru motor prezentate in sortiment, noi dam asigurare, fiindca comandam numai marfa originala de calitate superioara.

Uleiurile Mannol pentru motor artificiale au stadiu ridicat de adaptare la temperatura. Aceasta este o alegere perfecta pentru motor care lucreaza la temperatura minimala si maximala . Proprietatile uleiului artificial includ:fixitate termica si oxidativa mare;indice de vascozitate ridicate;performanta mare la temperaturi mici;evaporare mica;coeficient scazut de frecare .

Uleiurile pentru motor semi-artificiale atrag prin universalismul sa si sunt convenabili pentru aproximativ fiece model de motor. Uleiurile semi-sintetice au nivel mai mic de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile minerale de motor sunt adaptate pentru automobilile cu motoare care nu pretind la intretinere speciala. Aceasta este o alegere excelenta si avantajoasa pentru masinile de generatie mai veche .

Ce fel de uleiuri de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul admisibil, e nevoie sa cunoasteti:sezonul si gradul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului. Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a vehiculului sau predati alegerea consultantilor nostri. Comandati chiar acum si bucurativs de toate avantajele in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna pregatiti sa va surprindem cu servicii de inalta calitate, valori atractive si reduceri profitabile .

Sus