In Republica Moldova achizitioneaza uleiuri GeneralMotors de motor

un sir amplu de uleiul General Motors pentru motor gasiti in catalogul nostru . De multa vreme aiesta marca comerciala a capatat o vasta celibretatae si este preferata de o multime de proprietari de autovehicule la nivel global . Noi dam asigurare pentru calitatea tuturor uleiurilor de motor atasate in asortiment, deoarece comandam doar produse originale, de calitate superioara .

Uleiul General Motors pentru motor sintetic are nivel ridicat de adaptare la temperatura. Aiesta e o optiune splendida pentru un motor care functioneaza la temperaturi scazute si ridicate. Caracteristicile uleiului artificial cuprind: oxidativa inalta si stabilitate termica; performanta inalta la temperaturi scazute; indice de vascozitate ridicat; evaporare scazuta; coeficient redus de frecare .

Uleiurile de motor Gm semi-artificiale constata prin universalitatea sa si sunt potriviti pentru practic fiecare model de motor. Uleiul semi-artificial are vascozitate mai slaba si grad mai mic de aditivi .

Uleiul pentru motor anorganic este potrivit pentru automobilile cu motoare care nu cer intretinere deosebita. Aceasta e o alegere favorabila si convenabila pentru masinile invechite.

Ce fel de ulei Gm de motor sa cumperi?

Pentru a alege lubrifiantul acceptabil, trebuie sa posedati: sezonalitatea si nivelul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interioara, kilometrajul masinei. Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a automobilului sau predati selectionarea consultantilor nostri. Procurati acum si bucurativs absolut de toate beneficiile valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va bucuram cu servicii de excelenta calitate, valori ieftine si reduceri regulate .

In ce an a inceput General Motors Corporation? In ce an a inceput General Motors Corporation?

Inceputul formarii sale, General Motors numara inca din indepartatul 1908. Aceasta companie are sediul in America, iar sediul organizatiei este situat in Detroid (Michigan).

Ce avantaje are General Motors fata de concurentii sai? Ce avantaje are General Motors fata de concurentii sai?

Principalele avantaje ale uleiurilor de motor General Motors includ costul lor accesibil si rezistenta eficienta la coroziune si uzura. De asemenea, nu va fi de prisos sa remarcam siguranta proprietatilor sale atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate.

Pot comanda uleiuri marca General Motors cu livrare? Pot comanda uleiuri marca General Motors cu livrare?

Toate bunurile achizitionate sunt asigurate cu livrare gratuita, ceea ce se aplica nu numai Chisinaului, ci functioneaza si in toata Republica Moldova.

Cum pot plati uleiul cumparat? Cum pot plati uleiul cumparat?

Puteti plati uleiul atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Acceptam plata de pe orice card bancar care opereaza in tara noastra.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png