Schimbarea turbine

Pret: din 500 lei

Turbocompresorul este o tehnologie dezvoltata pentru a asigura o eficienta mai mare si o performanta sporita a motorului. Asta, logic, din supraalimentarea acestora. Pe scurt, se poate spune ca acest sistem este impartit in doua parti: rece si cald. In general, motorul diesel are deja turbina in fabrica. Cu toate acestea, exista intotdeauna modalitati de a-l imbunatati si de a asigura rezultate excelente.

Care este cea mai buna parte? Cald sau rece?

Aceasta intrebare poate provoca indoieli chiar si celor care conduc deja. Se intampla ca, de multe ori, proprietarul vehiculului sa nu aiba un contact adecvat si apropiat in raport cu turbina. In general, partea fierbinte se refera la turbina insasi. Ea este cea care este responsabila pentru transformarea energiei prezente in fluid. Energia la care ne referim este de fapt un gaz cu temperatura si presiune ridicata.

In ceea ce priveste partea rece, aceasta corespunde compresorului. Cu el, de exemplu, este responsabilitatea comprimarii aerului care este admis. In ceea ce priveste energia, aceasta este colectata de turbina si, astfel, incepe sa furnizeze energie pentru toate gazele de intrare. Prin compresie, este posibil ca motorul sa admita o cantitate mai mare de aer.

Defectiuni care indica schimbarea turbinei

  • Lipsa lubrifierii si/sau uleiul insuficient
  • Contaminarea sistemului de lubrifiere, oxidarea sau deteriorarea uleiului
  • Ingestia unui obiect strain in sistemul de evacuare sau admisia de aer
  • Aplicare necorespunzatoare

Daca se constata ca este necesara schimbarea turbinei, fiti atenti, deoarece desi pare simpla, inlocuirea acesteia este destul de complexa. Anvelopele.md este service-ul auto care poate efectua schimbarea turbinei foarte usor si calitativ, dar si alte reparatii auto de care puteti avea nevoie. Pentru mai multe detalii apelati + 373 60 336 236.

Замена турбины в Молдове

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea turbinei 1Inlocuirea turbinei 2Inlocuirea turbinei 3Inlocuirea turbinei 4Inlocuirea turbinei 5Inlocuirea turbinei 6
Inregistrarea serviciului
Ce trebuie facut la inlocuirea unei turbine? Ce trebuie facut la inlocuirea unei turbine?

La scoaterea turbinei masinii, este imperativ sa schimbati uleiul de motor si sa instalati un nou filtru de ulei. De asemenea, este recomandat sa montati si sa curatati bine carterul motorului.

Unde in Chisinau va puteti folosi serviciile? Unde in Chisinau va puteti folosi serviciile?

Serviciile de reparatii auto pot fi oferite de service-ul nostru auto de la Calea basarabiei 46. Echipa noastra include specialisti de top cu experienta vasta care vor face totul rapid si eficient.

Ce se intampla cand conduceti cu un turbo defect? Ce se intampla cand conduceti cu un turbo defect?

Daca nu inlocuiti turbina defecta, aceasta va duce la uzura arborelui si a bucsei. Consumul de ulei poate fi crescut considerabil. Daca nu acordati atentie acestui lucru pentru o lunga perioada de timp, atunci astfel de actiuni pot duce la daune mai grave.

Ce cauzeaza defectarea unei turbine? Ce cauzeaza defectarea unei turbine?

Cel mai adesea, turbina se defecteaza cu viteza fulgerului. Principalele motive care duc la defectarea turbinei sunt:

  • nu este suficient ulei
  • particule straine care intra in roata compresorului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png