Vezi toate serviciile

Inlocuirea unei turbine pe o masina

Pret: din 500 lei

In productia unui nou model de vehicule, proiectantii decurg din faptul ca resursa turbinei trebuie sa corespunda identitatii indicatorului de motor. Cursa din spatele turbinei este adesea insuficienta si in final turbina se defecteaza si in marea majoritate a cazurilor. Turbina trebuie inlocuita cu grija ca si cum ar duce la erori, atunci va servi si noua turbina. Contactati-ne la service auto. Am adunat o echipa de specialisti care vor face totul rapid si eficient. Studiul arata ca turbina se poate defecta din vina proprie, existand sansa ca cea de-a doua turbina inlocuita din cladiri pentru ca este inutilizabila sa fie minima. In primul rand, este necesar sa se afle cauza aparitiei turbinei din constructie si sa o elimine. La inlocuirea unei turbine trebuie asigurata curatenia absoluta. Rotile turbinei si compresorului se invart cu viteza mare, astfel incat incalcarea lor este posibila la sosirea unor exemplare foarte foarte mici. Prin urmare, este necesara pre-curatarea sistemului de admisie si evacuare si schimbarea filtrului de aer. In service-ul nostru auto, pe langa inlocuirea turbinei, exista multe alte servicii, precum:montarea anvelopelor la fata locului, indreptarea rotilor, repararea covoarelor si multe alte servicii.

Inregistrarea serviciului
Ce trebuie facut la inlocuirea unei turbine?

La scoaterea turbinei masinii, este imperativ sa schimbati uleiul de motor si sa instalati un nou filtru de ulei. De asemenea, este recomandat sa montati si sa curatati bine carterul motorului.

Unde in Chisinau pot folosi serviciul de inlocuire a unei turbine auto?

Serviciile de inlocuire a turbinei unui autoturism pot fi oferite de service-ul nostru auto de la Maria Dragan 1/1. Echipa noastra este formata din specialisti de top cu experienta vasta, care vor face totul rapid si eficient.

Ce se intampla cand conduceti cu un turbo defect?

Daca nu inlocuiti turbina defecta, aceasta va duce la uzura arborelui si a bucsei. Consumul de ulei poate fi crescut considerabil. Daca nu acordati atentie acestui lucru pentru o lunga perioada de timp, atunci astfel de actiuni pot duce la daune mai grave.

Ce cauzeaza defectarea unei turbine?

Cel mai adesea, turbina se defecteaza cu viteza fulgerului. Principalele motive care duc la defectarea turbinei sunt:

  • nu este suficient ulei
  • particule straine care intra in roata compresorului
Sus