Depozitarea anvelopelor sezoniera in Chisinau, Moldova

Pret: din 599 lei

Fiecare sofer se confrunta cu problema depozitarii sezoniere a anvelopelor de vara si de iarna. Nu este necesar sa aruncati cauciucul undeva in garaj, subsol sau pe balcon - o astfel de neglijenta va duce in mod inevitabil la pierderea proprietatilor valoroase ale anvelopelor si la pericol pe drum. Conditiile necorespunzatoare vor scurta in cel mai bun caz durata de viata a produsului, in cel mai rau caz - il vor face inutilizabil. Atunci cum sa salvati corect cauciucul? Orice depozitare anvelope apreciaza curatenia. Anvelopele nu sunt exceptie. Inainte de a le pastra, asigurati-va ca le spalati si le uscati bine. Anvelopele pot fi depozitate numai in pozitie verticala. Temperatura si umiditatea aerului trebuie sa respecte standardele. Nu puteti atarna rampele. Cu toate acestea, se aplica reguli diferite pentru rotile cu jante. Acestea, dimpotriva, ar trebui depozitate doar pe carlige sau stivuite una peste alta.

Depozitarea anvelope

Conditiile necesare

Depozitarea anvelopelor pe timp de iarna necesita multa responsabilitate, deoarece cauciucul este un material destul de capricios. Fara influente agresive. Nu trebuie sa fie substante chimice in apropierea locului in care sunt depozitate anvelopele: alcalii, solventii, uleiuri, lubrifianti si benzina. De asemenea, nu trebuie sa fie surse de caldura si lumina puternica. Anvelopele nu trebuie sa intre in contact cu cuprul si elementele corozive. Elementele trebuie sortate. Nu sunt permise indoiri si neregularitati ale materialului. Camera nu trebuie expusa la lumina soarelui si in ea nu trebuie sa fie obiecte straine. Daca sunt ferestre, sticla va trebui sa fie colorata in rosu sau portocaliu. Asezati anvelopele departe de aparatele de incalzire.

Podeaua pe care sunt amplasate anvelopele trebuie sa fie plana pentru a evita deformarea produsului. O solutie buna ar fi sa le puneti pe rafturi. Distanta minima admisa este de un metru. Cea mai buna temperatura pentru depozitarea cauciucului este de 10-25 grade Celsius, umiditatea este de 50-80%. Camera trebuie sa respecte standardele de siguranta la incendiu.

La fiecare trei luni, proprietarul automobilului trebuie sa viziteze anvelopele si sa le intoarca, astfel incat ele sa nu iau forma gresita. Anvelopele fara tub sunt depozitate exclusiv pe verticala.

Unde sa lasati anvelopele pentru depozitare?

Depozitare anvelope de iarna sau a anvelopelor de vara este o chestiune delicata. Daca tineti cont si respectati in mod responsabil toate regulile, anvelopele va vor servi mult timp. Cu toate acestea, de obicei, este imposibil sa realizati astfel de conditii pe cont propriu. Nu incercati sa utilizati o camera necorespunzatoare pentru acest lucru - anvelopele vor imbatrani inainte de timp. Umiditatea, lumina directa a soarelui, umezeala, obiectele straine sunt inamicii depozitarii pe termen lung a produselor din cauciuc. Optiunea ideala pentru depozitare este un depozit special inchis. Daca sunteti interesat de depozitarea anvelope in Moldova corecta, va rugam sa ne contactati - vom fi bucurosi sa avem grija de siguranta rotilor dumneavoastra. Avem tot ce aveti nevoie pentru a prelungi durata de viata a anvelopelor. Datorita noua, acestea va vor incanta pe drum multe sezoane. Daca doriti sa obtineti o calitate garantata a serviciilor si sa comandati depozitare anvelope la un pret avantajos, bine ati venit la service-ul nostru auto. Vom lua rotile si le vom pastra pana la perioada potrivita.

Inregistrarea serviciului
Cum sa te contactez? Cum sa te contactez?

Ne puteti contacta completand o aplicatie pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 337 037. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi. Pe langa serviciile de montare a anvelopelor, puteti cumpara si anvelope in conditii favorabile pentru dvs.

Unde in Chisinau poti folosi serviciul de depozitare a anvelopelor? Unde in Chisinau poti folosi serviciul de depozitare a anvelopelor?

Anvelopele.md ofera servicii de depozitare temporara a anvelopelor auto. Depozitarea anvelopelor necesita anumite conditii pentru a-si mentine proprietatile de functionare, pe care nu orice proprietar de masina poate sa le cunoasca. Incredintati aceasta afacere unor adevarati profesionisti, pentru a va salva de probleme inutile.

Cum sa pregatiti anvelopele pentru depozitare? Cum sa pregatiti anvelopele pentru depozitare?

Inainte de depozitarea anvelopelor, este necesar sa curatati calitativ si profesional intreaga anvelopa de murdarie si praf, precum si sa verificati pentru taieturi, perforatii. Acordati atentie daca au ramas obiecte blocate pe suprafata benzii de rulare.

Ce alte servicii oferiti? Ce alte servicii oferiti?

Serviciul nostru de anvelope ofera si urmatoarele servicii:

  • vulcanizare mobila
  • sfaturi pentru alegerea masinii
  • realimentare in afara amplasamentului
  • schimbarea anvelopelor sezoniere
  • prestarea de servicii in caz de accident
  • asistenta rutiera
  • iluminarea bateriei
  • repararea anvelopelor perforate
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png