Inlocuirea demarorului automobilului

Functia principala a motorului de pornire este de a porni motorul atunci cand rotiti cheia. Odata ce motorul a pornit, motorul de pornire nu mai este necesar, deoarece acesta functioneaza cu energia reziduala generata.

Daca masina dumneavoastra fie nu porneste, fie are nevoie de foarte mult timp pentru a porni, inseamna ca motorul nu poate porni pistoanele. Este posibil sa aveti un demaror defect sau, pur si simplu, bateria sa fie descarcata.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea unui demaror?

Pentru a fi 100% sigur, verificati sistemele electrice din masina. Porniti luminil`e, sistemul stereo al masinii. Daca nu exista nicio problema cu sistemul electric, problema este la demaror. 

De asemenea, simptomele de defectiune sunt zgomote, pocnituri, pocnituri la rotirea cheii de contact, demarorul continua sa functioneze chiar si dupa pornirea motorului sau la pornirea gresita a motorului se "ineaca", face mai multe ture fara sa porneasca.

Toate aceste probleme indica faptul ca demarorul este defect. Demarorul in sine nu este o piesa care sa fie inlocuita des, el functioneaza linistit timp de 5-10 ani de utilizare activa. Ocazional, totusi, apar defectiuni. S-ar putea chiar sa trebuiasca sa inlocuiti demarorul. Daca inlocuirea starterului din masina dumneavoastra este o problema pentru dumneavoastra, contactati profesionistii de la Anvelopele Motorservice.

Sunteti interesat sa va inlocuiti demarorul, dar sunteti ingrijorat de pret? Mecanicii nostri sunt aici pentru a va ajuta! Daca singura modalitate de a ajunge la noi este cu masina stricata, sunati-ne la +373 60 336 236 avem un serviciu: "inlocuire demaror cu iesire". Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea starter 1Inlocuirea starter 2Inlocuirea starter 3Inlocuirea starter 4Inlocuirea starter 5Inlocuirea starter 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png