Vezi toate serviciile

Restaurare interior auto

Pret: din 300 lei

Multi proprietari de masini acorda atentie starii motorului, suspensiei, transmisiei, bateriei, dar, din pacate, multi ocolesc un element atat de important precum starea interiorului masinii. Modul in care este amplasat interiorul masinii spune multe despre proprietarul acesteia, despre modul in care isi trateaza masina. Starea interiorului este un indicator al diligentei proprietarului. Daca aveti vreo avarie in interiorul cabinei, sau daca doriti sa refaceti ceva in ea pentru un confort sporit, atunci comunicati cu specialistii service-ului nostru auto anvelopele.md. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi pentru restaurarea interiorului masinii?

Specialistii service-ului nostru auto de la Maria Dragan 1/1 pot asigura servicii de restaurare a interiorului auto. Suntem pregatiti sa oferim servicii de inalta calitate la cele mai accesibile preturi din Republica Moldova.

De ce sa faci o restaurare auto?

Dupa utilizarea prelungita a masinii, interiorul masinii incepe sa sufere in timp. Cel mai important scop al restaurarii interioarelor auto este de a oferi un aspect atractiv.

Merita sa faci o programare prealabila pentru serviciile service-ului tau auto?

A face o programare din timp este o recomandare pentru a evita cozile lungi. Puteti face o programare la numarul de telefon + 373 60 336 236. Sau puteti lasa o cerere direct pe site-ul nostru.

Cat costa o restaurare a interiorului auto?

Costul final al restaurarii masinii poate varia foarte mult. Inainte de a incepe lucrul, este necesar sa inspectati starea cabinei, sa evaluati cantitatea de munca. Abia dupa aceea, expertii vor putea anunta costul final.

Sus