Inlocuire disc de frana

Discul de frana este una dintre cele mai importante componente ale celui mai utilizat sistem de franare in automobile astazi. Este un disc din material solid care este atasat de butucul rotii unui vehicul care are un sistem de frana cu disc. Aceasta componenta functioneaza impreuna cu placutele, iar functia sa este de a reduce rotatia rotii masinii, pana cand aceasta franeaza.

Cu toate ca discul de frana este produs pentru a rezista la diverse franari, nu se poate evita ca acestea sa lase efecte ale uzurii dupa ceva timp. Deci, este important sa cunoastem semnele care arata ca aceasta componenta necesita inlocuire disc de frana. Atunci cand acest tip de piesa este uzata, performanta sistemului de franare este afectata, expunand soferul, familia si alte persoane la multe riscuri in trafic.

Inlocuire disc de frana in Moldova

Semnale care indica inlocuirea disc de frana

  • Vibratii cand franele sunt aplicate
  • 40 de mii de kilometri parcursi
  • Zgomote la franare
  • Schimbari de pedale
  • Lumina de frana pe bord

In cele din urma, deoarece cel mai bun mod de a avea grija de masina ta este intotdeauna prevenirea, idealul este sa faci o analiza la fiecare 40 de mii de kilometri parcursi. In plus, asigurati-va ca efectuati verificarile periodice care se intampla cu celelalte componente ale vehiculului care au perioade de intretinere mai scurte decat discul de frana.

Facand aceste inspectii si intelegand la ce semne ar trebui sa aveti grija, sansele de a avea probleme cu masina sunt reduse drastic si, in consecinta, siguranta tuturor celor care utilizeaza vehiculul este mult crescuta.

Inlocuire disc de frana este esentiala pentru pastrarea vehiculului dumneavoastra. Performanta masinii si modul in care o conduceti au o mare influenta asupra momentului in care trebuie sa schimbati discul de frana.

Cu toate acestea, este esential sa efectuati inlocuire disc de frana la un service auto incredere. La Anvelopele.md lucreaza doar profesionisti calificati, care stiu sa identifice momentul corect pentru a schimba un disc de frana. Deci, va asteptam pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire disc de frana 1Inlocuire disc de frana 2Inlocuire disc de frana 3Inlocuire disc de frana 4Inlocuire disc de frana 5Inlocuire disc de frana 6
Inregistrarea serviciului
Care este costul inlocuirii discurilor de frana? Care este costul inlocuirii discurilor de frana?

Inlocuirea discurilor de frana este un proces simplu pentru maestrii nostri, pretul pentru acest serviciu incepe de la 350 lei. Costul final va depinde de cantitatea de munca efectuata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png