Repararea fibrei de sticla

Fibra de sticla este un material puternic si durabil care este adesea folosit pentru a repara piesele de caroserie ale masinilor. Este o alegere buna pentru reparatii, deoarece este usoara, rezistenta la coroziune si poate lua orice forma.

Ce presupune repararea pieselor din fibra de sticla?

Repararea pieselor din fibra de sticla este procesul de utilizare a fibrei de sticla pentru a consolida sau inlocui piesele deteriorate ale caroseriei unei masini. Partea deteriorata este mai intai curatata si pregatita, apoi se aplica pe zona rasina de fibra de sticla si panza. Rasina se intareste pentru a forma o piesa noua puternica si durabila.

Exista multe motive pentru care ati putea avea nevoie de o reparatie din fibra de sticla. Daca aveti o mica lovitura sau zgarietura, repararea fibrei de sticla poate fi o optiune mai rentabila decat inlocuirea intregii piese. Repararea fibrei de sticla este, de asemenea, o optiune buna daca piesa deteriorata se afla intr-o locatie greu accesibila.

Care sunt avantajele fibrei de sticla?

Fibra de sticla are mai multe puncte forte care o fac sa fie o alegere buna pentru reparatiile de caroserie. Aceste puncte forte includ:

  • Durabilitatea. Fibra de sticla este un material foarte rezistent care poate suporta sarcini grele.
  • Durabilitate. Fibra de sticla este rezistenta la coroziune si la intemperii.
  • Greutate redusa. Fibra de sticla este usoara, ceea ce poate ajuta la echilibrarea auto.
  • Flexibilitate. Fibra de sticla poate fi modelata in orice forma, ceea ce o face o alegere buna pentru repararea pieselor complexe.

O scurta lista de piese de caroserie auto care pot fi reparate cu fibra de sticla:

  • Bara de protectie.
  • Aripi.
  • Capote.
  • Panouri spate.
  • Usi.
  • Acoperisuri.

In plus fata de punctele forte enumerate mai sus, fibra de sticla este, de asemenea, un material relativ ieftin. Acest lucru il face sa fie o alegere buna pentru proprietarii de masini cu un buget restrans.

Nu sunteti sigur unde sa va inlocuiti capacul portbagajului astfel incat pretul sa nu fie prea mare? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Repararea fibrei de sticla este un proces relativ simplu. Cu toate acestea, este important sa folositi materialele si tehnicile potrivite pentru a asigura repararea cu succes a pieselor din fibra de sticla. 

Cel mai frecvent tip de accident este un impact usor din spate sau din fata, astfel incat cel mai frecvent tip de solicitare este repararea barei de protectie din fibra de sticla. Iar in centrul nostru de service auto veti gasi cele mai placute preturi pentru repararea barei de protectie si a caroseriei auto. Maestrii nostri au o experienta uriasa de lucru cu caroserii auto! Suntem gata sa efectuam orice reparatie a pieselor din fibra de sticla pentru solicitarile si nevoile dumneavoastra!

Daca aveti intrebari despre repararea pieselor din fibra de sticla sau intentionati sa faceti o programare pentru intretinere, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea fibrei de sticla 1Repararea fibrei de sticla 2Repararea fibrei de sticla 3Repararea fibrei de sticla 4Repararea fibrei de sticla 5Repararea fibrei de sticla 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png