Vezi toate serviciile

Diagnosticarea computerizata a sasiului masinii

Pret: din 280 lei

Sasiul masinii este un complex de mecanisme si componente, care la randul lor sunt furnizate cu cuplu de la transmisie. Rezultatul functionarii tuturor acestor sectiuni este deplasarea vehiculului. Componentele cheie ale sasiului sunt:​​grinzile osiilor, rotile, suspensia spate si fata, caroserie portanta. De asemenea, sasiul include o serie de elemente si mecanisme suplimentare. Acestea sunt amortizoare, rulmenti cu bile, arcuri, parghii, blocuri de frana, blocuri silentioase. Fiecare dintre aceste piese indeplineste o anumita functie stabilita pentru controlul si miscarea stabila a masinii. Nodurile separate reduc vibratiile si vibratiile atunci cand conduceti pe drumuri accidentate. Majoritatea acestor componente se gasesc in suspensii. La centrul nostru de service auto poti face diagnoza computerizata a trenului de rulare al masinii la un pret avantajos! Avem la dispozitie si multe alte servicii, precum:inlocuirea segmentelor si capacelor pistonului, asistenta in alegerea masinii, inlocuirea lichidului sistemului de racire si a rapelului hidraulic si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul pentru diagnosticarea computerizata a trenului de rulare?

Puteti efectua diagnosticarea computerizata a trenului de rulare al masinii dumneavoastra in serviciul nostru auto. Angajam exclusiv personal cu inalta calificare care va oferi toate serviciile necesare la cele mai rezonabile preturi in Moldova.

Ce include diagnosticarea computerizata a trenului de rulare al unei masini?

In procesul de diagnosticare computerizata a sasiului masinii, se verifica starea amortizoarelor, arcurile, parghiile, cupele de sustinere, varfurile de directie si ansamblurile masinii.

Merita sa va preinregistrati la service-ul dvs. auto?

Este necesara o programare la un service auto daca nu doriti sa stati pe strada cateva ore, asteptandu-va randul. Puteti face o programare la noi completand o cerere pe site sau sunand la + 373 60 336 236.

De ce este necesara diagnosticarea computerizata a trenului de rulare al masinii?

Diagnosticarea computerizata a sasiului vehiculului este efectuata pentru a identifica si corecta deteriorarea cadrului, blocurilor de osie si suspensiei rotii din spate.

Sus