Inlocuirea rulmentului de semiax

Arborele puntii este o componenta esentiala a grupului motopropulsor care transmite cuplul la roti.

Arborele de osie este o parte esentiala a miscarii masinii, ceea ce inseamna ca orice defectiune, uzura si deteriorare este critica si trebuie sa fie rezolvata urgent.

Unul dintre elementele arborelui de osie este rulmentul. Rulmentul este principalul punct de torsiune al axei, ceea ce inseamna ca acesta se defecteaza mult mai des decat axa in sine.

Cum puteti identifica momentul in care rulmentul puntii trebuie inlocuit?

Defectarea si uzura arborelui de osie pot fi recunoscute mai usor daca puteti identifica urmatoarele probleme ale masinii:

  • Se produc ocazional sunete de ciocanituri, scartaituri sau pocnituri.

  • Vibratii excesive in cabina vehiculului.

  • Incalzire excesiva a discurilor.

Este posibil ca acest lucru sa nu fie 100% sigur ca indica faptul ca arborele de osie sau rulmentul este defect, dar arata ca este timpul sa vizitati un atelier autorizat si sa faceti o verificare a vehiculului de catre un profesionist. In cazul unei defectiuni, mecanicul va decide daca este necesara inlocuirea arborelui de osie sau daca va fi suficienta inlocuirea rulmentului. Nu intarziati sa mergeti la atelier, deoarece deteriorarea arborelui de osie poate duce la deteriorarea sistemului de directie, ceea ce, la randul sau, poate duce la un accident.

Ce ar trebui sa faceti daca gasiti aceasta problema?

Daca gasiti aceste probleme, ar trebui sa incepeti sa inlocuiti rulmentul cat mai curand posibil, deoarece riscati sa aveti un accident, sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri sau sa va pierdeti masina cu totul. Este mai bine sa nu provocati un accident si sa lasati functionalitatea autovehiculului dumneavoastra la voia intamplarii, in schimb contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea unui rulment de jumatate de axa, dar sunteti ingrijorat de pret? La atelierul nostru, veti beneficia de preturi avantajoase si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla costul inlocuirii rulmentului de jumatate de punte spate pentru consiliere. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 1Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 2Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 3Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 4Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 5Inlocuirea rulmentului de jumatate de axa 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png