Inlocuirea garniturii capacului supapei

Garnitura capacului supapelor este o componenta a motorului care etanseaza sistemul de lubrifiere si, astfel, mentine motorul curat in timpul functionarii. Garnitura este fabricata dintr-un material special care este flexibil, durabil si rezistent la variatiile de temperatura. Dar, ca toate materialele pe baza de cauciuc, garnitura se va uza in cele din urma si va deveni incrustata cu fisuri si microgauri.

Supapa incepe apoi sa aiba scurgeri de ulei si sa contamineze motorul.

Cum stii cand trebuie sa inlocuiesti garnitura capacului supapei?

Un tehnician recomanda inlocuirea garniturii capacului supapei in urmatoarele cazuri:

  • Urme de ulei intre capota si capul de cilindru.

  • Daca cureaua de distributie sau motorul in ansamblu a fost reparat.

Multi soferi si service-uri inlocuiesc capacul supapei atunci cand schimba uleiul pentru a exclude orice posibilitate de scurgere, contaminare a sistemului de lubrifiere, a motorului. Dar daca gasiti urme de ulei pe capac, merita sa faceti inlocuirea garniturii.

Ignorarea problemei o va inrautati. Daca ignorati o problema cu sistemul de lubrifiere, va puteti confrunta cu un set de consecinte neplacute:

  • Contaminarea motorului cu ulei si, prin urmare, riscul de incendiu.

  • Contaminarea uleiului cu praf si umiditate din aer, ceea ce va duce la o lubrifiere slaba si, in consecinta, la un consum ridicat de ulei.

  • Pornind de la punctul anterior, deteriorarea calitatii lubrifierii va duce la o uzura accelerata a componentelor motorului.

Cel mai bine este sa nu provocati accidente si sa lasati performanta masinii dumneavoastra la voia intamplarii si sa apelati in schimb la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat sa inlocuiti garniturile capacului de supape, dar sunteti ingrijorat de costul lucrarii? La service-ul nostru auto, veti obtine un pret corect. Avem expertiza si echipamentul necesar pentru a va repara masina in mod corespunzator. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o estimare a costului de inlocuire a garniturii capacului supapei. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii capacului supapei 1Inlocuirea garniturii capacului supapei 2Inlocuirea garniturii capacului supapei 3Inlocuirea garniturii capacului supapei 4Inlocuirea garniturii capacului supapei 5Inlocuirea garniturii capacului supapei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png