Trageti cablul franei de mana

Pret: din 70 lei

Frana de mana este instrumentul care odata actionat mentine masina pe loc. Prin actionarea franei de mana se actioneaza un sistem separat de cabluri diferit de sistemul principal de franare, care este actionat prin intermediul lichidului de frana.

Frana de mana poate folosi pana la trei cabluri. Schema creata din trei cabluri reprezinta un cablu frontal si doua din spate.

Cablul franei de mana trebuie folosit in mod regulat, altfel cablurile isi pierd functia. Si acest lucru este valabil mai ales pentru vehiculele cu transmisie automata, unde nu puteti folosi frana din cauza designului carcasei franei de parcare.

Daca trebuie sa inlocuiti cablul frana de mana, nu va pierdeti timpul in magazine specializate. Vizitati magazinul nostru online pentru a gasi gama noastra larga de cabluri de frana de mana pentru orice marca de masina. Comanda piesa de care ai nevoie la un pret accesibil.

Trageti cablul franei de mana in Moldova

Cand este necesara inlocuire cablul frana de mana?

Cand cablurile sunt deteriorate, atunci aveti nevoie de inlocuire cablul frana de mana, in caz contrar, nu mai functioneaza si acest lucru poate duce la neeliberarea corecta a franei de parcare, rezultand probleme mult mai grave daca sunt lasate nerezolvate. Franele se pot supraincalzi, iar un zgomot scartait poate indica uzura, ceea ce duce la oprirea vehiculului in cel mai rau caz. Acest lucru se intampla atunci cand stratul de poliamida este deteriorat, facand posibila patrunderea apei si murdariei in sistem si a coroziunii, ceea ce face ca diametrul exterior sa se extinda si ca frana de mana sa nu alunece atat de liber pe cat ar trebui.

Cu serviciile noastre de inlocuire cablu frana de mana, obtineti calitate si siguranta, astfel incat oferim soferilor protectia de care au nevoie pentru a avea incredere deplina in vehiculele lor.

Alegand service auto Anvelopele.md, puteti fi siguri ca toate produsele si serviciile noastre indeplinesc performante cu adevarat de varf. Pentru mai multe detalii va asteptam pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire cablu frana de mana 1Inlocuire cablu frana de mana 2Inlocuire cablu frana de mana 3Inlocuire cablu frana de mana 4Inlocuire cablu frana de mana 5Inlocuire cablu frana de mana 6
Inregistrarea serviciului
Unde sa mergi in Chisinau pentru a inlocui cablurile franei de mana? Unde sa mergi in Chisinau pentru a inlocui cablurile franei de mana?

Cablurile franei de mana pot fi inlocuite de catre specialistii service auto Anvelopele.md. Personalul nostru are un depozit imens de cunostinte si experienta, care va oferi servicii de inalta calitate in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa inlocuirea cablurilor franei de mana ale unei masini? Cat costa inlocuirea cablurilor franei de mana ale unei masini?

Costul inlocuirii cablurilor franei de mana poate fi de la 500 de lei. Pretul final depinde de multi factori, cum ar fi modelul si anul de fabricatie.

Cum decurge procesul de lucru? Cum decurge procesul de lucru?

Procesul are loc în mai multe etape:

  • rotile din spate demontate
  • scoateti tamburele de frana
  • desurubati toate elementele de fixare
  • capetele cablurilor sunt indepartate
  • sunt instalate cablurile corecte
Cat timp ii ia? Cat timp ii ia?

Timpul, in medie, dureaza de la 1 la 3 ore. Totul depinde de modelul si anul de fabricatie al masinii, precum si de complexitatea lucrarii.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png