Restaurarea masinii dupa un accident rutier

Un accident de masina este o situatie destul de stresanta si coplesitoare. Nu numai ca va confruntati cu consecintele emotionale ale accidentului, dar trebuie sa va faceti griji si pentru povara financiara a reparatiei masinii.

Daca masina dvs. a fost avariata intr-un accident de masina, nu trebuie sa treceti singur prin asta. Atelierul nostru de reparatii auto din Anvelopele va efectua rapid si la preturi accesibile restaurarea accidentului la autovehiculul dumneavoastra. Va vom readuce autovehiculul la starea in care se afla inainte de accident.

Ce inseamna recuperare dupa un accident in service-ul nostru auto?

Oferim o gama larga de servicii de reparatii auto, inclusiv:

 • Repararea caroseriei. Vom repara lovituri, zgarieturi si alte deteriorari cosmetice ale caroseriei masinii dumneavoastra.
 • Vopsirea. Va vom vopsi din nou autovehiculul pentru a se potrivi cu vopseaua originala din fabrica.
 • Reparatii mecanice. Vom repara sau vom inlocui orice componente mecanice deteriorate ale motorului, transmisiei sau franelor masinii dumneavoastra.
 • Inlocuirea sticlei. Vom inlocui orice geam spart sau crapat din autovehiculul dumneavoastra. Repararea farurilor dupa un accident la atelierul nostru de reparatii auto este un proces extrem de rapid!
 • Repararea interiorului masinii dupa un accident. Restaurarea plafonului, a panoului lateral, a usilor, etc. nu este o problema pentru noi!

Restaurarea unei masini dupa un accident in service-ul auto Anvelopele este o reparatie complexa a caroseriei!

Putem repara o gama larga de piese de caroserie auto, inclusiv:

 • Lustruirea barei de protectie dupa un accident. Tehnici profesionale de restaurare si lustruire a barei de protectie.
 • Usi. Repararea, indreptarea sau inlocuirea incuietorilor.
 • Aripi. Asigura o aerodinamica ridicata a caroseriei.
 • Capota. Profesionistii in prelucrarea metalelor vor efectua indreptarea capotei, vopsirea sau, daca este necesar, inlocuirea capotei.
 • Restaurarea torpedoului dupa un accident. Va vom restaura tabloul de bord chiar si in cele mai grave situatii.
 • Parbriz - nu avem nicio problema in a inlocui parbrizul masinii dumneavoastra, indiferent de starea in care se afla. 
 • Avem, de asemenea, un serviciu de inlocuire a airbagurilor dupa un accident. O procedura destul de simpla, asa ca pretul este extrem de mic!

De ce Anvelopele Car Service ofera cele mai bune servicii de recuperare in caz de accident auto din toata zona Chisinaului?

Daca masina ta a fost avariata in urma unui accident rutier, nu ezita sa ne contactezi pentru o evaluare de calitate a pagubelor. Vom lucra cu dvs. pentru a va readuce masina in starea de dinaintea accidentului cat mai repede posibil si la un pret accesibil. Reparatiile in caz de accident auto la noi sunt ieftine, rapide si convenabile!

Suntem un atelier de reparatii auto certificat, asa ca puteti fi siguri ca munca noastra va fi facuta la cel mai inalt standard.

Oferim optiuni de plata flexibile, astfel incat sa va puteti repara masina fara a cheltui multi bani. La urma urmei, intelegem ca reabilitarea in caz de accident nu este o gluma!

Contactati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si o programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va ajutam sa va readuceti masina la starea initiala!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Restaurare dupa un accident rutier 1Restaurare dupa un accident rutier 2Restaurare dupa un accident rutier 3Restaurare dupa un accident rutier 4Restaurare dupa un accident rutier 5Restaurare dupa un accident rutier 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png