Curatarea chimica a pardoselii auto

Podeaua masinii dvs. este una dintre cele mai frecvent utilizate suprafete interioare ale vehiculului. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face ca podeaua masinii dvs. sa arate ca atunci cand ati cumparat-o si sa nu mai miroasa, puteti apela la un serviciu de curatare uscata. 

Ce este curatarea chimica.

Curatarea uscata a podelei masinii este un proces de curatare in profunzime care foloseste substante chimice speciale pentru a indeparta murdaria, grasimea si alte pete de pe podeaua masinii dumneavoastra. Substantele chimice utilizate in curatarea uscata sunt concepute pentru a descompune murdaria si grasimea. Acest lucru poate ajuta la indepartarea petelor care ar fi dificil sau imposibil de indepartat prin alte metode.

In plus fata de curatarea podelei masinii dumneavoastra, curatarea uscata poate ajuta, de asemenea, la eliminarea bacteriilor si a mucegaiului. Acest lucru ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din masina dvs. si face ca aceasta sa fie mai confortabila la condus si mai putin daunatoare pentru sanatatea dvs.

Beneficiile curatarii chimice.

Exista mai multe motive pentru care ati putea dori sa luati in considerare curatarea uscata a podelei masinii dumneavoastra:

  • Pentru a indeparta murdaria si grasimea incorporate. Substantele chimice descompun cu usurinta murdaria si grasimea.
  • Pentru a indeparta petele inradacinate. Acest lucru poate fi util daca aveti animale de companie sau copii care fac mizerie in masina.
  • Pentru a distruge bacteriile si mucegaiul. Curatarea uscata a podelei masinii dumneavoastra ucide bacteriile si mucegaiul, ceea ce imbunatateste calitatea aerului din habitaclu.

Nu stiti unde sa va curatati podeaua masinii la un pret mic in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face ca podeaua masinii sa arate si sa miroasa ca noua, curatarea uscata a podelei masinii este optiunea perfecta. 

La Anvelopele Car Service, maestrii nostri va curata podeaua masinii la cel mai mic pret din Chisinau! Folosim metode si substante chimice avansate pentru a garanta curatenia si aspectul frumos al interiorului masinii tale!

Daca sunteti interesat de curatarea podelei masinii, contactati maestrii nostri la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Curatarea chimica a podelei 1Curatarea chimica a podelei 2Curatarea chimica a podelei 3Curatarea chimica a podelei 4Curatarea chimica a podelei 5Curatarea chimica a podelei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png